![]() |
[RIP] Chuck Schuldiner (Death) |
Post Reply ![]() |
Page 123 6> |
Author | |||
Crnobog ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13.Dec.2007 at 07:40 |
||
Danes mineva 6 let od smrti največjega uma, kar jih je naša scena kadarkoli premogla. Počastite ga s tem da si zavrtite kakšno njegovo mojstrovino. Zase vem, da danes poslušam izključno Death, kot že vsako leto na ta dan.
Počivaj v miru Chuck! ![]() |
|||
![]() |
|||
Lunik ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2036 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yep, ni ga primernejšega dneva, kot da grem čez svojo Death kolekcijo...
R.I.P. Chucky!!! |
|||
![]() |
|||
Einherjar ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Status: Offline Points: 400 |
||
Jup, se bom kar strinjal.
|
|||
![]() |
|||
Fenriz_D ![]() Groupie ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Ptuj Status: Offline Points: 566 |
||
točno tako
|
|||
![]() |
|||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
||
r.i.p.chuck
legenda |
|||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
||
Jest sm že začel od zadnjega do prvega.Začenjam z control denied.
Chuck R.I.P |
|||
![]() |
|||
Gigo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1681 |
||
Rest well bro!
Že vrtim Spiritual... |
|||
![]() |
|||
Ytsejam ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 21.Nov.2007 Status: Offline Points: 697 |
||
Zero Tolerance
R.I.P. |
|||
![]() |
|||
Tangerine ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 402 |
||
R.I.P Chuck!
|
|||
![]() |
|||
Mighty Hammer ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Status: Offline Points: 3592 |
||
R.I.P. Chuck
|
|||
![]() |
|||
Stratocaster ![]() Newbie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 219 |
||
R.I.P.
|
|||
![]() |
|||
danzig ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
||
Jaz sem lahko ponosen,da sem DEATH videl v živo,no to je že kar nekaj let mimo...
R.I.P. |
|||
![]() |
|||
Atheist ![]() Paranoid crew Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
||
Hehe, in kot vsa leta dozdaj ravno ti prvi odpreš 13.12 tribute temo
![]() Let the metal flow!!! Support music, not rumors!!!
R.I.P Chuck...
|
|||
![]() |
|||
Alex ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Aruba Status: Offline Points: 449 |
||
In js sm ti lahko močno fouš:) |
|||
Give me head 'till I'm dead
|
|||
![]() |
|||
psiho ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 10.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 63 |
||
Jaz tudi. RIP!
np: Death - Scavenger of Human Sorrow
|
|||
![]() |
|||
Prophet ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Pitcairn Status: Offline Points: 2117 |
||
Veliko rečenega, a malo povedanega na tej debati. Legenda je živa dokler se govori o njej . to je res. Ampak govorit o legendi ni dovolj, da se le omenja.
|
|||
Never allow yourself to be used as an instrument of another man's hatred
www.profanity.si |
|||
![]() |
|||
Prophet ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Pitcairn Status: Offline Points: 2117 |
||
I just wanted to give my Love and respect to all of
those who still feel the lose of Chuck Schuldiner and miss the Man and
his music. Especially his family and friends. We all miss him terribly.
I was fortunate enough to have known him and even played with Death for a very short time in 1993. It was one of the funnest tours I had ever done. During that time I got to know Steve Digiorgio and Gene Hoglan very well. To this day, we all look upon that time very fondly. We'll always be great friends forever. There is definitely a Bond, a Metal Bond! I am so looking forward to playing on the same stage with Gene when I go out with Forbidden next year. I believe that Chuck would have loved to see that for himself. With all of that being said, everyone go grab your favorite Death CD, put it on, and then Marvel at what the Man helped to create. Nothing that is considered Death Metal would even be possible without Chuck's Pioneering work. That's just the reality of it! Craig Locicero |
|||
Never allow yourself to be used as an instrument of another man's hatred
www.profanity.si |
|||
![]() |
|||
Ozee ![]() Groupie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Antarctica Status: Offline Points: 779 |
||
Kot sem že lani napisal.Ni dneva brez Death!
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Destroyer ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 14.Dec.2007 Location: limb predpekel Status: Offline Points: 302 |
||
R.I.P. Chuck!
btw. tut jaz sem jih leta 98 v živo še videl!
|
|||
![]() |
|||
Everlost ![]() Senior Member ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1802 |
||
Eto, v njegovo čast se ga bom dans naklau ko svia in v lokalnem klubu nažigal Death komade na jukebox-u =)) - R.I.P MASTERMIND!!! Death til death!!!
|
|||
![]() |
|||
polopoklip ![]() Senior Member ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 2049 |
||
Jebeš metalske malike ala Chuck, Dimebag, Quorthon, Mad Max,
Euronymous, Dead, Jon Nödtveidt in ostale. REST IN PAIN, BITCHES! Eden je preprosto moral to napisat.
|
|||
...separation of delusion and cum...
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Bifröst ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 530 |
||
Hahahahahaha!! ![]() |
|||
You're an inspiration for birth control.
|
|||
![]() |
|||
Ivan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2578 |
||
Ne, boljša verzija je S. O. D. - HE IS DEAD!
|
|||
DICKLESS TRACY
ERUPTION |
|||
![]() |
|||
Atheist ![]() Paranoid crew Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
||
http://www.myspace.com/symbolictribute
Tribute band, na teh posnetkih z ex- člani Death...kdor bere Blabbermouth, pozna zadevo...
Vokal je obupen, glasbeno pa so odigrali skoraj perfektno...
|
|||
![]() |
|||
Ramious ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 577 |
||
Chuck je dobil svojo postmorten signature kitaro!!!
http://bcrich.com/2008_bc_rich_catalog.pdf na tem naslovu si lahko potegnete najnovejši katalog...v njem je tudi predstavljena njegova kitara! |
|||
www.facebook.com/Ramious
www.myspace.com/necroticofficial http://www.firestartersmc.com/ http://www.necrotic.si/ |
|||
![]() |
|||
Sine aka Wrba ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 532 |
||
glih sm si dans rolu symbolic plato...kaku je ta album zakon...top of the tops!!!
|
|||
If the milk turns out to be sour, I ain't the kinda pussy to drink it.
|
|||
![]() |
|||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
||
dobro idejo si mi dal kero plato nej zdej poslusam hehe
|
|||
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|||
![]() |
|||
||
Ej atheist napi so bli stokrat boljši tribute No fear
Na basu Valenc brez prečk je mel bas kitara-Mačk od scaffold kitara 2-Matic hering (olom) bobni-robi kovačič Scaffold pevc je bil pa tud od Olom sam ne vem kako se imenuje sm pozabu To je bil zame do sedaj najboljši tribute death bend Drgače mi mamo kaseto doma(Lunik) sam jo ne posojamo.Drugače jo ma robi kovačič tud. Reč da jo posname. Mi i žal ne znamo.Če bi mel cifro bi prav našuntal Heringa,ker smo bli kolegi da bi spet mal zaigral sam žal nimam.Zdej je pa nek v Ajdovščini. LP!Doda P.s no boljši tribute je pomoje tale novi ki so igral ob obletnici smrti 2007. Sam to so itak člani igral notr k so igral z njim.Igra je Santola k je tural z njimi.Potem so bli pa še člani z zadnjega albuma :Christy,Hamm k se je to tud spomnu) aja bas je bil pa itak najbolji digorgio hehe. Edited by Masterdoda - 16.Jan.2008 at 22:25 |
|||
![]() |
|||
||
doda-a so to kdaj live špilal?
to bi pa fajn blo slisat. sej vbistvu rabš sam... prezakomplicairan dab razložu kle ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Ja igral so na ene 4 koncertih.mi mamo posnetk iz vrhnike.Igral so pa še v postojni pa še na dveh koncih.
|
|||
![]() |
|||
||
Ma vem kaj rabiš 2 videa pa nek kabl da povežeš.Sam jest nima videa:sm Ga fuknu proč k mi je sfukal od Slayer kaseto.Strgal trak.ostali pa ne posdjo videa. |
|||
![]() |
|||
||
napačn post citiraš
![]() hja to je jeba dej enmu da nej presname pa je kšn studio sm mislu da so bli oni na unmu tributu u komnu |
|||
|||
![]() |
|||
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10807 |
||
No Fear so igrali v Komnu ja (Stara šula). Pršu sm precej nabit, lih pred Pull The Plug. Itak, totalna ludnica in čez par minut me en s komolcem (po nesreči) kresne direkt v nos, sm vidu najprej use belo, potem črno potem pa se je rdeče ulilo.
![]() |
|||
FUCK THE WORLD
|
|||
![]() |
|||
Lunik ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2036 |
||
Old school...
![]() Eh, na Vrhnki je pa mene basist z basom pa glavi (nenamerno) , k sm na oder rinu! Je blo tud belo, pol črno... Rdeča je pa umanjkala! ![]() Koncert pa itak 5 zvezdic!!! |
|||
![]() |
|||
||
Saj link do tega projekta sem postal prej...To je bilo odigrano ob letošnji obletnici...DiGiorgio ni igral basa, Clendenin ga je...Bobne pa pr 4 komadih fatso Barker
![]() |
|||
![]() |
|||
Bassko ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 249 |
||
Če se vam ne da odpirati .pdf: http://bcrich.com/stealth.html |
|||
Sapienti sat!
Less is more! Cis dat, bis dat! |
|||
![]() |
|||
Erik ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 04.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 203 |
||
in v čem je problem da je bobnal Barker?ker je igral pri bandih kot so Cradle Of Filth in Dimmu Borgir je zaradi tega manj vreden?zdaj je že problem kdo špila v kakem tributu ali kaj...đizus no! Edited by Erik - 17.Jan.2008 at 12:45 |
|||
![]() |
|||
||
Aha pol pa verjetno niso pršli. Ker jest sm dobu od tega uno ivent bulletin pa je blo napisalo, da bo koncert ob chuckovi obletnici smrti je poslal ta Hamm k ga mam pod frendi pa je naštev te k sm jih zdej jest.Zgleda,da pol niso pršli. p.s:Barker je pa car sm ga gledal s estament in ubija.Saj pr testament je. |
|||
![]() |
|||
||
barker ni pri testament več
ne dobi vize delowne tok da dwomim da si ga widu. |
|||
|||
![]() |
|||
||
Niti najmajn ni problem v tem kje je igral...Recimo, nova Dimmu Borgir plata mi je čisto ok, lol, misliš, da bi gledal na to, kje je igral? Ne se hecat...Enostavno nima filinga, za bobni sedi kot kamen, čudno udarja po bobnih in mi niti najmanj ne odgovarja kot bobnar, saj pravim...moje mnenje...
|
|||
![]() |
|||
||
Đordan, koncert je bil v Kanadi...Barker ne dobi d. vite za ZDA, se mi zdi...
|
|||
![]() |
|||
||
sej to sm jst mislu
![]() mislu sm rečt dodi da ga ni widuz testamenti.razn če je šu v kanado al pa so ga mel v italiji |
|||
|||
![]() |
|||
||
My bad...Ja, Doda ga je videl v Italiji,...
Se vidimo v soboto? Itak da:)
|
|||
![]() |
|||
||
Barker je igral s Testament lani.Ko je bil v Italiji nek festival.Nevem točno kje je že blo.Šli smo:jest,lenart,dyz pa piwi.Na bobnih je igral Barker in je bil fenomenalen.
Edited by Masterdoda - 18.Jan.2008 at 06:45 |
|||
![]() |
|||
dupli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
||
Mortegliano
|
|||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
|||
![]() |
|||
||
no to pa nism wedu.pardon
no da namo preveč v oftopic zapadl. zdej po dolgem cajtu poslusam death leprosy plato zakon!!!!!!!!! |
|||
|||
![]() |
|||
majcen ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 60 |
||
ka se tiče death
Practice what you preach Your loved one is now deceased Knowledge is at our hands Never to understand to mi je res super!!! drgač pa leprosy je super plata!!! BORN DEAD!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10807 |
||
Meni je Leprosy najboljša (poleg Symbolic).
|
|||
FUCK THE WORLD
|
|||
![]() |
|||
||
Najnovejša tribute stran...http://www.bcrich.com/chuckstealth/
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 6> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |