![]() |
Keep It True Festival |
Post Reply ![]() |
Page 123 19> |
Author | |
dupli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 05.Feb.2010 at 15:15 |
in ti daš še :) zraven :)
sej sm jih zdej zarad kita spoznal, škoda zarad druge plate, k mi je dost bulš ku pa tej steelwing sej je še zgodaj ma...greste z lastnimi avti, kombiji...? |
|
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
|
![]() |
|
_wasted-tina_ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1866 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vasko a ti ne mislš it?
|
|
.....
|
|
![]() |
|
dupli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
oba dva dneva
|
|
|
|
![]() |
|
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5967 |
OK, ČE KDO PRODA DVE KARTI ALI PA VSAJ ENO -> MENI!!!! RES LEPO PROSIM!!!! :)
-ali kakršnokoli info kako naj pridem do kart!!!- Edited by mother earth - 06.Feb.2010 at 14:37 |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
heh, kaka ironija al ku bi reku...na zadnjem smo lih dve karti metali folku skorej u hrbet, pa ni noben teu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5967 |
:) ja sej, pol bom pa fuuuuuuuuul dala za karto in prav kmalu tle gor prebrala, da... khm...
ma ne upam čakat :(
ja, bom našla karto... že razmišljam o tem (aj em tru :)), kdo bi mi lahko posodil šotor :) hehehe... moj je poleti splesnel :(
sraje
![]() |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
aja!!!
![]() ![]() ![]() joooooooooooooj, te dražbe... sem že prav zmatrana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaje zdej to?prasec si dupli!? ![]() sej za prevoz se najbolj troštam za kak kombi. pa kamot lahko pelješ celo pot :) edino za voivod ne vem ![]() a pol se da dobit še karte? poglej razne metal forume, po možnosti nemške, sploh od kit uni board al kaj je že... lani se mi zdi da je kar nekaj folka prodajalo karte, ker jim ni zneslo it na festival |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Guest Group ![]() |
mami zemlja, kolikor me je te uspelo spoznat prek objav na temu forumu, vidim da v vsako besedno zvezo vložiš polno emocij in skritih sporočilc in mislim da bo to začuto tut OLIVER (organizator KITa) ko/če mu boš poslala tak lep mail, da si želiš karte in anacrusisi anacrusis anacrusis anacrusis.......
conanbarbar@t-online.de ![]() poskusi, razprodano ni nikol zares razprodano.... ![]() |
|
![]() |
|
waaaaaaaaaaaaw
![]() (ena al dve sta že mimo, sem danes ustala ob osmih, da sem spremljala!!!), pol pa... a čem res poslat ? mene je strah!! mene je strah !!!
![]() /ja, če zna človek brati med vrsticami, mu mogoče še celo ne delujem fuknena in do konca butasta
![]() dupli - ma kakšen prasec?!?!?!?!? to je tvoje ljubkovalno ime -> puuuujseek :)
|
|
|
|
![]() |
|
joj, fabo, sem mela že včeraj mejl napisan, da lepo prosim, da verjamem, da je razprodano, ampak da jst res moram videti anacrusis, da samo to in nič drugega... da vse pustim pri vhodu, vse... dokumente, ključe, da po anacrusis zihr ven pridem, pa la la la... pa da komot plačam celo karto, pa... sam pol sem kr delete pritisnila :/
![]() |
|
|
|
![]() |
|
:)
71 ![]() pa ne mi rečt, da jih folk namensko kupi več za črni trg? žalostno |
|
|
|
![]() |
|
ja, zdej ima ena najvišjo ponudbo 62 !!! eur ... poteče čez tri ure in 43 minut !
ja, pa prej sem dala za to isto 51, pol je pa kr en uletu in povišal na 61... zdej sem spet jaz v igri z 62, sam...
ma ne vem, te dražbe... to prav živčn rataš, no
![]() počakam, da se izteče, potlej pa bom šla pisat mejl
![]() --------------------------
v bistvu sem že poslala :) tako ali tako rabim dve karti, če že slučajno uspe... ma sej, probam lahko... sam jst res moram dobit eno karto... drugače sploh ne gre... hvala, fabo!
![]() Edited by mother earth - 07.Feb.2010 at 17:13 |
|
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10782 |
Oliver je fajn fantina, samo nevem če bo za to... Pomoje ti bo napisal, da lahko karto kupiš od koga ki jo prodaja. Sej se jih bo dobilo še po normalni ceni (kdo od naših al pa Guestbook na KIT strani).
![]() |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
:) dva padca na realna tla :) spet popušla na dražbi... kar se pa oliverja tiče... ma ne bom žalostna... sem mu itak povedala, da nima veze, da pač pišem, ker sem si obljubila, da bom naredila vse :) in da karkoli že reče, bom tako ali tako tam :) jeeeeeeeeeeeee!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10782 |
Ja, drugače pa, kakor jst vem, je se je do zdej na vsakem KIT-u pred začetkom na licu mesta dalo kupit še zadnje karte (nekje 50 al 100 komadov), se mi zdi da jo je en od naših tako nabavu, ma nism 100%. Vprašaj še o tem Oliverja in če potrdi, da je to res, greš lahko v najslabšem primeru že zjutraj pred vrata festivala (itak se ponavadi začne že ob 12h) in nabaviš karto.
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
sovdat ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 14.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 998 |
Mother Earth: joakim@isten.net (4 dni nazaj je še imel 2 karti naprodaj).
Počasi se bo treba zmenit za kakšen kombi ... jst se letos javim, da spim na zadnjem zicu :D
Kdo sploh gre??? Vasko, Kipar, Tina, jst, Žid, ..?
|
|
![]() |
|
pa jst pa marko
![]() /ampak bom šla itak s svojim avtom, tko da vas nič ne zaj... če slučajno ne... ma kakšen ne! ne-ja NI :D
|
|
|
|
![]() |
|
_wasted-tina_ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1866 |
za kombi sm markotu že mal omenla de nej računa konc aprila.. če vam je ql? :)) |
|
.....
|
|
![]() |
|
Kipar ![]() Senior Member ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1016 |
Jst se še odočam, ampak glede na to, da mam karto bom najbrž tud kr šou :)
|
|
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
|
![]() |
|
WAW!!! WAW!!! WAW!!!!!
![]() ![]() ANDREJA IMA KARTO!!!! NE ENO, DVE!!! THIS IS FUCKING AMAZING!!!!
![]() ![]() AND GUESS WHAT!!! PRODAL DEČKO IZ NORVEŠKE !!! NORGE IS MY DREAM LAND!!!! od zdej naprej še bolj!!!!!
//podpis in prostitucija ostajata dokler ne dobim karte v roke! šele takrat bom100% verjela!!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
to!!! ta energy, ki je prisontna v tem live komadu, je kriva, da sploh grem na neko tako zadevo :)) to je pa smešno, na začetku :)
|
|
|
|
![]() |
|
in kar je še bolj faking amajezing!!! res nisem mogla več, te prostitucije, grabažljivosti and shit like that... in tko 10 min pred dealom je padla odločitev, da na dražbi ponudim 135 eur and WTF
![]() ![]() in ne morem verjet, da !!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() dobro, še vedno vem, da karti lahko ne prideta, samoooooo...
But I can't be responsible
For changing the unchangeable ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gigo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1681 |
Drugs are bad m'kay?
![]() |
|
![]() |
|
čestitke za karti
aha, par postov smo pa zbrisali ane mama zemlja ![]() ma v takih trenutkih sede joint ![]() Edited by dupli - 14.Feb.2010 at 14:41 |
|
|
|
![]() |
|
:) hvala, dupli :) I LOVE YOU ALL!! in ker sem ravno pri tem, hvala vsem, ki ste bili na karšenkoli način vpleteni v tole zadevo, vključno s kristjanom :)) hihihihih, sijaj sijaj sončece oj sonce rumeno (upam, da veš zakaj, če pa ne pa nič hudega :)... (sicer pa!!! dokler nimam kart doma, ne bom rekla, da jih imam za zihr!! de nam čez 14 dni pa spet jokat sem prišla
![]() ![]() pujsek, tisto sem zbrisala zato, ker ni treba, da cela vesoljna slovenija ve karkoli iz moje preteklosti (že tko preveč gobc otresam pa paranoidu
![]() ![]() gigo ve zakaj se gre, tako da se imava še naprej rada :) -> in potem se sprašujem, zakaj bi me ljudje radi ubili
![]() PA PRAV OD NORVEŽANA, NO !!!!!
![]() /ugotovila sem, da med emocionalnimi slikcami manjka veseli cmerko :)
soncu sem odstranila i :)
Edited by mother earth - 14.Feb.2010 at 16:56 |
|
|
|
![]() |
|
Tistle ''mega-i'' je sicer odveč ampak ni panike, drugače pa prosim :)... pa držim pesti, da karte res pridejo.
Zdej pa bolj resno: Kdo me pelje, nahrani, da za spat, itd. ???
![]() |
|
![]() |
|
![]() sunshine:
kruh pa sir ti lahko nudim :) strehe nad glavo za čez noč žal ne, ker mislim, da bova z markotom kar legn zice uporabila... šotora nimam... imam pa turbo maksimus pojstlco `kot bi spal na oblaku` :) če se ti jo da eno uro ročno (nožno, pravzaprav :)) napihovat, si jo lahko sposodiš :) lahko bi spal v prtljažniku (se da!) -> ko sem šla kupovat avto, sem najprej preverila, če ima dovolj velik prtljažnik, da bi se dalo notri spat (po potrebi)
edit: čaki, sam takrat si pa rekel, da ne greš
![]() EDIT NR. 2
mislim, da je v avtu zmanjkalo prostora...
Edited by mother earth - 21.Feb.2010 at 15:58 |
|
|
|
![]() |
|
Verjetno sem rekel:
Ne, grem!!!
![]() |
|
![]() |
|
No, lepo da si dobila karto, ker se vidi da si res želiš videt Anacrusis.
![]() Sanset, pred odhodom ti bom dau keš za karto zame (za naslednji KIT), OK? |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
:) sej tudi brez vas
![]() ![]() p.s.: tipa sem našla (pravzaprav ga je moj sopotnik!!!!) pa na KIT forumu... pa prav mene je izbral, no!!!
![]() ![]() ![]() pa potrudila se bom, da bo čim manj mojih izbruhov tle, ker je včasih že mal too much
![]() ![]() pa glede tega, da karti res prideta, ima zelo dober občutek ! ! !
candlemass!!! mene sploh ni zanimalo kateri bendi so na KIT, do dva dni nazaj :) anacrusis so bili več kot dovolj ;)
aja!!! oliver mi pa ni nič odgovoril... verjetno sem se mu zdela preveč fuknena
![]() I do drugs and I am really mean
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Oliver tudi meni ni odpisal vedno, pomoje ima gužvo. Za KIT karto sm pa vedu da jo boš dobila, sej se vedno prodajajo tudi po razprodaji.
![]() |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
OK! Boš dal še 30€ ekstra za bencin
![]() |
|
![]() |
|
a se lahko kar na listo za sedež prjavim? al je že zapounjen? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
še vse je frej:D hehe
ja dejte mal napisat kdo kej misl it... 1.jst 2.dupli 3.agent |
|
.....
|
|
![]() |
|
4. Sansi
|
|
![]() |
|
spet bo zabavn :)))
![]() |
|
.....
|
|
![]() |
|
halo doomerji!
candlemass odkrivam šele zdej zadnje cajte epicus doomicus...sm si pobral kaj ponavadi še igrajo oz. kaj naj si še poberem, da dobim en fajn pregled čez njih, ker 10 plat al kolkr jih majo bo malo overload zame edižorž:in kaj sploh pišem jst sm, k itak visijo tle samo trešerji in speederji ![]() Edited by dupli - 18.Feb.2010 at 11:55 |
|
|
|
![]() |
|
sovdat ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 14.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 998 |
5. jst tud grem :)
|
|
![]() |
|
sej sem te že prej tela vprašat, če si se izgubil mogoče :))) men se zdi, da so bili na poa, vprašaj koga, a niste bili itak vsi tam :)
ma, poznam prve tri plate in so mi vse fajne!!! drugače pa ne poznam ma skoraj nobenga benda na KIT
![]() `ja, čaki, a bodo voivod na KIT ?? `
`Ne.`
![]() `ja, no, pa sej to vprašanje je čist na mestu.`
![]() Edited by mother earth - 20.Feb.2010 at 21:44 |
|
|
|
![]() |
|
navidezno najtežji del je opravljen... sedaj pa resno delo... prepričati enega izmed sopotnikov, da kroksi niso svinjsko grdi
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zdej pozo že obvladam, naj mi pa kdo pove kje se da kupit ta mega huda očala.
|
|
![]() |
|
se komu približno sanjata setlisti Watchtower in Anacrusis?
|
|
|
|
![]() |
|
mene tudi zanima setlista anacrusis
|
|
|
![]() |
|
![]() ...mah ja, tisto s samo sem mal pretiravala
![]() pa sej to je lih ene polovica koncerta power and pain.... đ đ đ đ đ
to bo tuk lepoooo... ma za zjokat, no...
![]() EDIT:
aja, ma jst sem itak mislila, da bodo anacrusis hedlajnerji pa je to to, a`n ![]() Edited by mother earth - 06.Mar.2010 at 15:06 |
|
|
|
![]() |
|
ADX bodo konec meseca, ko ponovno izide tudi album, začeli La Terreur Re-Tour... sumim, da bi na KIT znali odigrat kar celo plato, ki traja 35 minut + standarde (Notre Dame, L'Étranger,...) bomo vidl :)
Glede angleških komadov pa dvomim, da bo kaj... že na Wierd Visions turneji so igrali le 3 ali 4. No, če pa že, potem bosta vrjetno Sign Of The Time ali pa Fortunetelling... ali pa daljši medley, ki bo vseboval te.
Zakaj zafuka so na plakatu tko majhno napisani? :( Sej mi je vse jasno drugače...
Pa še ADX trivia
![]() ![]() Od leve proti desni: Marquis, Betov in Klod. Slednji je danes basist pri ADX, takrat še pevec pri Der Kaiser (ki bodo na HOA). Slika je pa iz snemanja La Terreur leta 1986 (Klod je mel opravka na klaviaturah in back vokalih za ta album). Marquisa pa na žalost ni več pri ADX :(
Zdej ste bli podučeni in veste vse!
![]() |
|
![]() |
|
Itak, sploh ne vem kdaj bo cajt za nabavo robe letos he he...
Pri Savage Grace bodo Christian Logue (zdej samo na vokalih) + švapski NWOBHM cover bend - seglih bo fajn :) pa itak so bivši člani od SG ali že mrtvi ali pa pridejo z enim najboljših heavy bandov ever 15-ga u Kranj :D
Pa nisem veteran :P
|
|
![]() |
|
Malo oftopik, ma vseeno - Savage Grace so meni res overrated bend, prou nč posebnega.
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
![]() Si opazu besedo "meni" v mojem prejšnjem postu? Precenjeni so tako kot Manilla Road (precenjeni v undergroundu), itak da ne v istem smislu kot npr. Metallica. Drugače sm pa tudi jst vesel, da je Kenny šou stran in ustanovil Omen. ![]() |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Ah... Gašper je samo jezen, ker je pogrnil na avdiciji za Riccardov pornjak.
![]() Pa ka su ti 'mamiŁe' zdei nardiŁe?
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 19> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |