![]() |
Exodus |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Author | ||
puntar ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Kuća Poso Status: Offline Points: 876 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 17.Nov.2007 at 13:19 |
|
![]() |
||
Mirage ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 803 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
se strinajm! kak je biu Gary brez čupe ej
![]() |
||
![]() |
||
Jan Ov Plain ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3235 |
|
Bojda pridejo k nam spet, komej čakam.
|
||
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago. |
||
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
aja?
dbest upam da najo spet u vpk.cajt je da jh ze dajo km normaln plac špilat |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
|
Ja kr nej bojo v Čenalu al pa v kranjskem bazenu to bi bilo kul ![]() Edited by Masterdoda - 19.Nov.2007 at 19:15 |
||
![]() |
||
Lunik ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2045 |
|
Jest sm tud za Bazen, sam še kšno hudo predskupino zravn... |
||
![]() |
||
Mirage ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 803 |
|
ma kar na MC08 z njimi!!!
|
||
![]() |
||
puntar ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Kuća Poso Status: Offline Points: 876 |
|
To ti je beseda!!!!
|
||
![]() |
||
Person-man ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
|
Zanimajo me mnenja o zadnjem albumu, The Atrocity Exhibition... Exhibit A
Za moje pojme ni tako slab, kot nekateri menijo... ampak me pa zna kdaj res motit, ko se en komad vleče v ![]() |
||
![]() |
||
|
na istem nivoju kot SHKM, torej odlicen :) |
||
![]() |
||
|
kar dober je ja... ni ravno TOD a vseeno
|
||
![]() |
||
|
pizda, sm ta pa ene parkrat preposluso exhibition....
in morm rect da mi je dost slabsi ko po prvih poslusanjih...... komadi se ful prevec (hardcorovsko) vlecejo, prevec je uni groove delov na prehodih k se kr ponavla riff.......... nevem no... riot act pa iconoclas sta huda, drugac pa mi sploh plata vec ni tok vsec ![]() |
||
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
men je zakon plata.sam eno pripombo bi pa mu.zakwa zavraga so tok dougi kumadi?
![]() ka pa wem.ne morš met groove kumadow dolgih povprečno po 6 minut. |
||
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
|
men pa ta ni tok všečna
so mi druge bl |
||
||
![]() |
||
|
Najbolj sta bonded by blood pa pleasures of the flesh.Tretja je tempo of the damned.
|
||
![]() |
||
Stratocaster ![]() Newbie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 219 |
|
se strinjam.
|
||
![]() |
||
Godpuppy ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2603 |
|
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=91269
kapo dol Exotom za to ;) Nujno preberte pa poglejte ![]() |
||
You can never be too Specialized!!
|
||
![]() |
||
|
zakon!!!!
fuck security.good old violent fun jst se spomnem ka so igral u lj.na meti kašn odfuk je biu to pr toxic wals jst sm biu kr po luftu hehe |
||
||
![]() |
||
|
se strinjam!
tanowa exodus mi ni glih toto. če bi bli krajši kumadi bi še šlo |
||
||
![]() |
||
Godpuppy ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2603 |
|
heh, predolgi komadi....men je to dejanski kul, da so dolgi, sam pač imo so preveč razvlečeni tko k dream theater
![]() |
||
|
||
![]() |
||
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8417 |
|
Ne vem, odkar je ta pevec se mi zdi da bi bili v živo lahko kar kul. Sicer plat še vedno ne morem, sem se pa na novi prebil skozi prve tri komade ker je velik uspeh.
|
||
![]() |
||
Jan Ov Plain ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3235 |
|
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago. |
||
![]() |
||
|
Ni jih besed katere bi opisale kulk so men Exodus zakon. #1
Sam mi ta nova plata ne sede.... :S |
||
Mha! It is EVIL! It is? SO EVIL!! It is a BAD BAD plan that will hurt many people... ...that are GOOD! |
||
![]() |
||
danzig ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
|
Sej ta zadnji album ni tako slabo,seni je ful dober!
|
||
![]() |
||
seba_incarnated ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 457 |
|
Jst pa sploh nisem opazu da so dolgi komadi:) DT imajo daljše:)
Pomoje je imel tudi Lee kaj več besede pri ustvarjanju. Sicer pa mi je ta album boljshi od prejshnjega.
|
||
http://www.myspace.com/incubationdeath
http://www.incubation.si/ http://www.facebook.com/pages/Incubation/111925898832567 http://www.reverbnation.com/incubation |
||
![]() |
||
|
V bistvo je vse komade spisal Holt, Lee je le enga na pol.
|
||
|
||
![]() |
||
Gastrofox ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 30.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 118 |
|
Exodus ne marajo Death Angel? Baje so odpovedal en koncert, kjer naj bi Death Angel headlinerji?
|
||
![]() |
||
|
YO! :) dones so me novi Testament tolk naspidiral, da sm si takoj šou zadnjo Exodus plato kupit,ker je bil že čist skrajni čas in sm grdo zamujal! :D morm rečt, da mi je čist zakon, sploh prvih 5 komadov je ubijalskih, pol proti koncu pa mal zamorijo. Lee mi ima ful dobre solaže, kar mi jih je uspelo pogruntat (k še nism bookleta čekiral), sam se mi zdi, da ma ful mal solaž na plati - jst samo ene 3 prepoznal njegove + un intro v tretji komad, pa v fadeoutu zaključnega komada me ene killer arpegiose, sam so ga sfejdal
![]() najbolj pa pogrešam ZETRO-ta, sploh pri 5. komadu!!!! - EXO GROOVE, man ain' nobody groovin' better than Exodus dude!!!! when it comes to groove, they are NO1.! hehe....tam bi res sedu Stevov vokal! :)
drugač pa - A JE KDO SLIŠAL HIDDEN TRACK na tem cdju, k res ZMAAAAGA - tko country predelava Bonded by Blood?!?!?!?!? PA TO JE NAJBOL NA SVETU!!!!!! ![]() ![]() ![]() Edited by Wind Carrier - 10.Mar.2008 at 21:47 |
||
![]() |
||
Janchk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2750 |
|
nism slišu..sam bi pa blo zanimiv poslušat
![]() |
||
![]() |
||
|
Glede Judasov! :)
meni so oni z Jagulatorjem sele ratali res zakon bend!!! K je ta plata ven prsla je vse staro, kar se mene tice kar zbledelo, v primerjavi z Jagulator in Demolition so vsi stari komadi neki kicasti slagerji, k bi jih lahk vrtu v disku :) (sploh kak Turbo album, ta mi je bil od nekdaj zanic :) Je pa res, da sam nikoli nisem bil ravno totaln Judas Priest fan....mislm Screaming for Vengeance in pa Painkiller sta mi ful dobri plati, samo meni sta bli Demolition in Jagulator korak vise / povdarjam pa, da je to moj subjektivni vidik, ki zelo odstopa od splosno sprejetih metalskih norem :) :) - se posebi konservativno evropskih
![]() drugace, kar se vokala tice je tko, da je meni osebno Ripper ful en najboljsih pevcev, med tem, ko mi je Halford na meji poslusanja, na cajte mi gre skor na zivce ko King Diamond :) :) ....no, sam je pa trick v tem, da Ripper nima neke osebnosti razvite, med tem, ko je Halford zelo karizmaticna osebnost in to tud neki steje aj gess...
kar se tice EXODUSOV!!!!!!!!!!!!!!! Meni Lee zelo sede v bend, samo vrjetno mu Gary ni lih ful pustu do izraza....no ne vem.....u glavnem, pozna se, da samo se Gary pise muzko.... :/ vsaj tko se mi zdi no...tko bi reku po filingu, da sta zadnji dve plati cist njegovi :) manjka se se en kitarist, kot pisec muzke....
drugac pa sm desifriral se ene par Leejevih sulaz iz poslusanj in so mi TOTALNO ZAKON!!!!! celo vcasih me mal na Ricka spomnejo.
Se pa strinjam, da je RICK nenadomestljiv!!!!!!!! Vsak clovek, k je kej svoje osebnosti je nenadomestliv, k je unikat....zato je to treba tud na nek nacin razumet - ne iskat kopije ampak it naprej.....
Rob Dukes je men ful zakon pevc (sploh ce je on odpel tisti country vokal na Bonded By Blood hidden tracku, pol SVAKA MU CAST!!!! :) sam nekako meni osebno ne pase v Exodus....je pa to spet uno, ne mores iskat kopij, ampak je treba it naprej in najt nov vokal...... ok Steve je mal spominjal na Paula....samo ne more bit zmer tko :) :)
drugac pa sm se mal preposlusal plato in mi je skoz boljs!!!!! 7. komad sulasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdej so mi tud ostali komadi ratali fajn... Edited by Wind Carrier - 11.Mar.2008 at 15:43 |
||
![]() |
||
vulgaris ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1898 |
|
Dublin Death Patrol |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Gary Holt je povedal, da bo v naslednji plati Atrocity Exhibition B več Altusovih komadov. Na tej je le eden, na naslednji bodo vsaj štirje, tak da pustite se presenetit.
|
||
|
||
![]() |
||
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10862 |
|
Nej gre Lee rajši dokončat nov Heathen album že enkrat.
|
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
seba_incarnated ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 457 |
|
![]() |
||
http://www.myspace.com/incubationdeath
http://www.incubation.si/ http://www.facebook.com/pages/Incubation/111925898832567 http://www.reverbnation.com/incubation |
||
![]() |
||
|
a ma kdo za poslat ta bonded by banjo?
js ga nikjer na netu ne najdem! |
||
![]() |
||
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10862 |
|
Js sm si nabavu Impact Is Imminent CD in je prou zakon. Je drugim ta album slabši od prvih treh?
|
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
Buco ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2116 |
|
Men je Impact najslabši exodus album sploh. Ga pa imam :D
|
||
![]() |
||
|
Zakaj najslabši?
|
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
Buco ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2116 |
|
Ker mi je preprosto dolgočasna, preveč enolična, par komadov je predolgih...
|
||
![]() |
||
|
jst pa nebi biu tko strog kukr nš stric buco
![]() je vredu album sam pa ne doseže prejšnih 2. tanowi exodus mi pa zvenijo kukr bi en drug bend poslusal |
||
||
![]() |
||
|
meni osebno je Impact is Imminent en najljubših albumov od Exodus!!!
![]() Changing of the Guard, Heads they win, Tales they loose - predvsem pa komad ONLY DEATH DECIDES mi je najboljši Exodus komad ever! Ful hude sulašce so gor - edino sound je mal spacan, sam mi je fora, k je ful brutal pa tak res 80s klasika :) Impact in Force of Habit sta mi totalno zakon!
|
||
![]() |
||
|
ZAAAAAAAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma da Souza odpoje kej, pa vsaj za kašno sulašco se more Rick vrnit!
![]() prou tko, ko Testament - First Strike still deadly!!! to bi mogli še Forbidden narest z demoti pa 2,3 komadi iz Forbidden Evil!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Person-man ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
|
Devet vokalistov? No okej, upam, da bo kul :D
Hehehehe, letos nas bojo ubil na Metal Manii ... no upam :D |
||
![]() |
||
|
ce bojo souza pa billy pa whitfield crane, pol ja
![]() ce bojo mile petroza, arch angela pa pevc od korpiklanov - pol pa ne ![]() |
||
![]() |
||
|
Js upam da bo Tarja, to bi blo funny :D
|
||
![]() |
||
|
letos v europi se kr ne igrajo TOXIC WALTZA.....
![]() |
||
![]() |
||
|
ma je himna in pol
![]() igrajo pa LAST ACT OF DEFIANCE ![]() |
||
![]() |
||
|
ma da ga u komnu igrajo
![]() mislim toxic waltz kr tist u lj je bla čista zmaga |
||
||
![]() |
||
doda24 ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
|
Nej igrajo Impalerja
![]() |
||
![]() |
||
|
Nej en sm nalepi set-list kaj kej igrajo letos...
|
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |