![]() |
GORA ROCKA 2010/06/24-27 |
Post Reply ![]() |
Author | |
(=cegu=) ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14.Jun.2010 at 16:27 |
Gre kdo na tole mogoče? bandi niso baš nešto, važno da so requiem !!! http://www.gorarocka.info/ |
|
![]() |
|
![]() |
|
venom ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 08.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 838 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jst ga pojdem mal pit na goro
![]() čene pa Barehanded pa Requiem lani je sicr dež naredu lužžo ku na metal campu ma bilo je supr glede na to da jje lokacija v neki fukojebini |
|
D.T.P.
|
|
![]() |
|
McPejer ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Mar.2009 Location: Zimbabwe Status: Offline Points: 462 |
Mene zanima potek bendov za use 3 dni.
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
Beastboy ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 17.May.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 261 |
Mene pa zanima,če bo kot lani akcija,da je karta ceneje če imaš karto za MC???
![]() |
|
A jebeš vse skp!
|
|
![]() |
|
McPejer ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Mar.2009 Location: Zimbabwe Status: Offline Points: 462 |
A ni bla tudi fora da če maš karto od GR imaš pole bol poceni karto za MC. Za en dan seveda:D
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
(=cegu=) ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 641 |
Na njihovi strani pšiše da so sam neki popusti za Rock otočec,
sm slišou da je biu lank let organiziran prevoz iz mosta na soči pa do festivala in upam d bo letos tud mogoče kšn kj bl ve? sm puslou unmu mail pa nč ne odpiše, un njihov forum je pa tud bl k ne mrtu :S Razpored bandov mš pa objavlen |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slišu sm govorit da bo tudi letos iz mosta peljow vlak.
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
riry ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 01.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 577 |
Ni blo...ker se je štelo za "prvi" dan kao že četrtek- dan prihoda, začetka kampiranja (tako so mi na štantu z vstopnicami rekli)...in ne petek...butlji...in mi niso hotli dat popusta ![]() |
|
![]() |
|
van domo ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 14.Jul.2009 Location: United Arab Emirates Status: Offline Points: 70 |
ja pejo in vlak pelje gor u tisti hrib
![]() ![]() |
|
charvel igra sam
|
|
![]() |
|
hahaha zajebow:D... Avtobus:D |
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
Ramious ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 577 |
js sm u zboto tm:P see ya
|
|
www.facebook.com/Ramious
www.myspace.com/necroticofficial http://www.firestartersmc.com/ http://www.necrotic.si/ |
|
![]() |
|
venom ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 08.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 838 |
una pred prodajna akcija kart po 15 evru je bla do 14.6 zdej se dobi karte po 25 evru
pa letos ni nč u zvezi z metal campm sam z rock otočem kolkor sem opazu |
|
D.T.P.
|
|
![]() |
|
brutalc ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Dec.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 358 |
Če bo vreme zdržalo bo to fajn alkoholno obarvan podaljšan vikend :D
|
|
![]() |
|
more bit lepo vreme!!....
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
van domo ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 14.Jul.2009 Location: United Arab Emirates Status: Offline Points: 70 |
ima da je dež, d bomo usi usrani in se lepo zjutro prali s tistim šlaufom ku lan
![]() |
|
charvel igra sam
|
|
![]() |
|
pol je treba pa avto nasledni dan spet pucat ![]() naj bo zvezdnato nebo ponoč brez oblačka |
|
D.T.P.
|
|
![]() |
|
Ti kar coprej.. če bo dž ti bom drugi dan tisti šlawf zabiw u rit da te fajn spuca:D |
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
oh ti pejo pa vedno veš kaj si človek želi
![]() ![]() |
|
charvel igra sam
|
|
![]() |
|
Beastboy ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 17.May.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 261 |
Petek pa sobota verjetno
![]() |
|
A jebeš vse skp!
|
|
![]() |
|
HelceArNaro ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 27.Dec.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 42 |
Pridem ker špilajo eni sošolci, sej niso ne vem kaj sam za moralno podporo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
brutalc ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Dec.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 358 |
Ček tiz out Sicer za Tolmin, a nebi smelo bit velike razlike za teh 10km
|
|
![]() |
|
Sm reku da bo lepo vreme:D... jeeeeeeeeeeeeeeeeei:D
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
Stejđ bo pa pošten letos:) baje da bojo tuši letos:d.. samo uni šlawf bi tuji lohko biw:)..
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
alexi ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 07.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 122 |
To pa pridemo!
![]() |
|
![]() |
|
mortes ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 05.Aug.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 357 |
ola zgleda da se vidmo k bom delow gor hehe samo da ne bo džja ! :)
|
|
![]() |
|
GR ga seka za mešlko srjčaš pa Keller
|
|
D.T.P.
|
|
![]() |
|
Noro! Alkohola u potokih:)...
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
JuRiJ ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 886 |
|
|
![]() |
|
Ventor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
Smrtin dobra fora s TRRjem :)) Ce ti kdo kej nakaze povej, ti spizdim idejo))
Uglavnem meni je blo prou u kurcu, sm biu magari samo zadnji dan ... Edino hot dog s hrenovko od pou metra je biu zakon:))) |
|
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |