![]() |
Iron Maiden |
Post Reply ![]() |
Page 123 46> |
Author | ||
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10816 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 06.Feb.2008 at 23:22 |
|
![]() Vsi možni bendi imajo že svojo temo, Mejdni pa ne... Jao, jao. ![]() Ena dobra stran za vse ki je še ne poznate: http://www.maidenfans.com/imc/ |
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kul, ali ima ta band of fathers res svoje delnice DOW Iron Maiden?
|
||
![]() |
||
Atheist ![]() Paranoid crew Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
|
Te teme sam nisem hotel odpreti, ker je dosti prepiranja povzrocila ze na starih forumih...
Letosnja setlista me je malce razocarala, manjkajo komadi, ki so res zaznamovali obdobje 80´ih...(Stranger in a Strange Land, Sea of Madness, Infinite Dreams, 7th son of a 7th son ipd...Res bi jih lahko igrali namesto vedno ponavljajocih se NOB, HBTN, in sploh FOTD, ki v tej setlisti itak nima kaj iskati...) Pa dobro, pogledati jih itak grem, ker je vedno znova, ko se gre na Mejdne, praznik
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
|
Jest sm točno vedel kaj bo takoj ko so debilno dodali,da bodo igrali še ostale plate.Slabi golden years.gledat grem vseno samo,da bi ble samo 3 plate tako kot je blo rečeno prvo bi blo mega.Teli komadi mi grejo pa res na jetra že:Trooper,number of the beast , run to the hills,iron maiden.
Raje bi kake sea of madnees,caught somewhere in time,alexander the great, Back in the village,Losfer words,the duellist,sevent son,only the good die young. |
||
![]() |
||
N.J.C. ![]() Groupie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 575 |
|
Mah jst sm nekak pričakoval tako set listo...škoda, kaj nej rečem hehe
Sam pa tud pričakujem, da bo tko k se zagre odigran, pa show pa vse... Za Split sm 100%, premišlujem pa še o G.O.M.... čimveč praznikov :) |
||
TWO IN THE PINK, ONE IN THE STINK!
|
||
![]() |
||
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8330 |
|
The clansman, Sign of the cross, Weekend warrior,... Saj bodo verjetno Mediani še kaj uštimali.
Meni pa je najbolje če se igra komade z celotne diskografije. Tako kot je bilo v Zagrebu pred leti. Tako da ne verjamem da se bom spravil dol samo da bi videl kuliso iz Powerslave. Bom raje še kdaj zavil na slovenske prirejevalce.
|
||
![]() |
||
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10816 |
|
Tema ne povzroči prepiranja, povzročijo ga "prepirjevalci". Drugače se pa strinjam, mene je tudi razočaral ta "Golden Years" set list. Zgleda da se jim ne da preveč vadit za nazaj, se ful držijo tistih klasih. Bom vidu kaki bodo še kej set listi do poletja, če bo tako kot zdej, čisto možno da niti ne grem v Split... Bomo vidli. |
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
danzig ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
|
Pred kratkem je izšla legendarna zadeva in to (-live after death-) part 2 .
Izšlo naj bi prvo na DVD-ju in malo kasneje tudi CD.Zadeva bo zanimiva,ker bodo vsebovali video spote, intervije in ostalo.Je pa zelo dobra zadeva!! |
||
![]() |
||
Real ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2675 |
|
Js pa morm pohvalit oba albuma z Blazeom! The X Factor(1995) in Virtual XI(1998) ! Na začetku mi sploh nista bla! Sploh Virtual Xi mi je bil popolna bedarija! Zadnje cajta pa sn oba ful preposlušo in sta mi zakon plati! res dobri! meni med prvih pet! mogoče ne gre tak hitro v uho samo jebeš to!
Edited by Real - 10.Feb.2008 at 20:00 |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
Tyrant ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
|
mene tud zdej več tok ne mika tist koncert u splitu..
če so rekl da bo golden years turneja nej bo pol tud taka setlista.
tko k je bla 2004 (upam da je blo 2004) early years turneja k so pa res igral same "neznane" komade k jih že res dolg cajta niso.
zakon je blo!!
|
||
To err is human..to arr is pirate. mjau
![]() |
||
![]() |
||
Lunik ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2036 |
|
2005 je bla Early days tour
|
||
![]() |
||
Tyrant ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
|
ja hvala, sej bi lohk na majco pogledu pa se mi ni dal
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Jp, The X factor je sploh kar se besedil tiče njihov najmočnejši album.
|
||
![]() |
||
Lunik ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2036 |
|
Se strinjam, pa tud glede vsega ostalega je najmočnejši album.
|
||
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
men je blaze sploh najbolši vokalist od železni h dewic
sej dickonson je kul pa to sam blaze ma pa bol wokal drgač pa tak bedn da ga je treba obvezn enkrat widt ![]() |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
Atheist ![]() Paranoid crew Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
|
Se strinjam, to tudi sam vedno poudarim...kar se lirik na The X-Factor tiče...
Z Lunikom se seveda ne morem strinjati, sam kolebam med Somewhere in Time in Piece of mind že pol življenja, tesno jima sledita Powerslave in Brave New World...
Sicer pa je dejsto, da je Live After Death plata top 3 live metal plata vseh časov, če ne celo najboljša...v vseh karakteristikah...
Edited by Atheist - 11.Feb.2008 at 11:39 |
||
![]() |
||
|
Meni je Piece Of Mind že dolgo naj Maiden plata, Somewhere In Time pa lih na 2. mestu. ![]() |
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
|
Meni sta pa tudi ta komada zakon : ).
|
||
![]() |
||
saiysoFLAMER ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1506 |
|
|
||
![]() |
||
|
Sej lihk zato.Najbolj smešno mi je ker se tourneja imenuje somewhere back in time.Pa ni komada caught somewhere in time |
||
![]() |
||
|
To ti je povedal metal-archives in fan strani, ki so nastale leta 2005
Alexandra res niso igrali, OTGDY je bil v setlisti 18 špilv 7th son turneje...
Med drugim folk misli, da nikoli niso igrali To Tame A Land, pa so jo celo Piece of Mind turnejo...
Iz Piece of Mind so igrali vse, razen Quest for Fire...
|
||
![]() |
||
|
Ki je zanič : ).
|
||
![]() |
||
psiho ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 10.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 63 |
|
S Piece of Mind niso igrali tudi Sun and Steel... ki je prav tako zanič ;)
|
||
![]() |
||
|
Zanič? Zame ne, še posebej Quest For Fire je prou zakon komadič.
|
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
Mtal ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 144 |
|
A lahk kej bl pametnga pokomentiraš, vsak komentar zanič nej ma obrazložitev, ne pa tak pisat v brez veze, sej poste si lohk tut na drug način nabiraš!
|
||
![]() |
||
|
Jah no, muzika mi ni kaj posebnega, pa tudi vokalno se besedilo ne sklada najbolje, sploh tisto zategovanje vokala je čudno - govoreč o Quest for fire z osebnega stališča.
Sem pač tako narejen da mi tudi Sun and steel veliko bolj melodičen, speven in všeč - samo če bi ga pisal jaz bi spremenil v "death in fight is your ideal..." ker bi bilo potem vse malo bolj logično. Edited by devlin - 13.Feb.2008 at 19:12 |
||
![]() |
||
psiho ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 10.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 63 |
|
No ja, mogoče sem z zanič rahlo pretiraval. Osebno mi je Sun and Steel izredno povprečen komad, sploh če ga vzamem s stališča Piece of Mind kot celote je več kot očiten filler. Škoda ker ima sicer zanimivo besedilo o najboljšem samuraju vseh časov. Quest For Fire ima pa, priznam, nalezljiv refren, a se vsaj pri meni zaradi tega še ne odkupi zaradi dolgočasnosti in nebuloz v besedilu.
|
||
![]() |
||
Exc4libur ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 19.Nov.2007 Status: Offline Points: 146 |
|
ta zadeva dejansk je zanimiva :) si jo že lastim :D vsebuje pa: dvd1: live afther death koncert ( 90min ) dvd2: history of IM behind the iron curtain rock in rio 85 ello texas gallery promotional clips pa zadeva ni draga... kupu sm v kranju v big bangu za 17eu al 18 eu ne spomnem se točn lp ;) |
||
![]() |
||
izzy ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 409 |
|
Ammmmmmmmmm kva je fora, da nej bi izšlo še na cd-ju. Od kje ta informacija?
|
||
Music is the gate, it's an opening to our fate, it's a feeling that binds us strong
|
||
![]() |
||
Norther ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: LA Status: Offline Points: 1510 |
|
Fak kok se jim ne strga skos vsak dan ko majo koncert igrat Trooperja in podobne komade. In to že celo njihovo kariero.
![]() |
||
Beer sells...........and I'm buying
|
||
![]() |
||
|
ja to je njihova služba an
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=O8h_uV8zB40
Ob tem se mi orosijo oči
![]() Predvsem prvi del posnetka ...
In še ena poslastica, z original introm WP toura...
|
||
![]() |
||
Mtal ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 144 |
|
Dle sem si pogledu DVD Live After Death, vsakič k na nov pogledam sem bl navdušen, res faking dobr, pa tle na DVD so izbolšal kvaliteto zvoka, zdej se clo bas boben dobr sliš, zgleda so mal remasteriziral.
|
||
![]() |
||
|
Ali res? Ne bi nikoli ugotovil da je posvečen Mijamotu Musašiju! Sem gledal enkrat en dokumentarec ko ga je izzval en tip ki je dobival ker je imel daljši meč od standardnih, pa je prišel na zmenek z veslom in ga z njim prebutal. Knjigo petih prstanov pa imam na disku, samo je še nisem bral, čeprav je kratka.
|
||
![]() |
||
|
Res nas zelo zanima, kaj si že prebral, kaj ne in katere knjige imaš na disku...NOT! Tudi komad ni ravno nek mega tribute MM-u, avtor Dickinson je ravno takrat prebral par zanimivosti o MM-ju in pač zapisal tisti 2 kitici in refren...Nič posebnega,...
Sun and Steel so igrali v živo...
|
||
![]() |
||
|
Saj ti ni treba mojih postov brati. Vidiš
![]() |
||
![]() |
||
|
Sun and Steel še nikoli niso igrali v živo in dvomim, da ga sploh bodo kdaj. |
||
![]() |
||
|
Definitivno ga ne bodo kdaj več...
![]() p.s.: Že na 3 špilu je bil komad zamenjan z 22 Acacia Avenue, ker pač ni vžgal pri folku,...Isto se je leta 2000 zgodilo z The Fallen Angel, ki je bil najprej zamenjan z Out of the Silent Planet, nato pa so še tega nehali igrati...
|
||
![]() |
||
|
VSE NAJBOLJSHE STEVE HARRIS!!!
Dopolnil je 52 let...
Noro, glede na to, kaj prikazuje na odrih trenutno na turneji, isti norc kot pred 30, 25, 20 leti...NORO!!!
|
||
![]() |
||
izzy ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 409 |
|
Evo Mejdni bojo dal spet en crapy best of vn. Rajš nej dajo vn live plato s te turneje, pa bo precej bolš.
|
||
Music is the gate, it's an opening to our fate, it's a feeling that binds us strong
|
||
![]() |
||
|
Saj je obrazlozitev...:):) pac izkoriscanje naivne mularije...Isto je bilo z Edward the Great 2002,...
Vse originale, ki sem jih hotel od njih sem kupil leta 2000, kasneje se ostala 2 ki mi tedaj nista bila vredna nakupa (FOTD in Virtual XI),
Best of the Beast je bila se ena od nategancij...Pa dobro, kdo hoce bo kupil, kdor ne (torej vecina:) ) pac ne...
|
||
![]() |
||
|
Men osebno je Best of the Beast njihova najbolj smiselna kompilacija. Ker zajema cajt od prve plate z DiAnnom do prve plate z Blejzom. Pa še komad Virus je gor, k ga drugje ni. Pa dvojna plata je. Ti enojni best ofi so bedni zato, ker so gor skos eni in isti komadi. Če bo tole Somwhere back in time plata, bi bli lohk gor komadi, k jih ponavad ni na kompilacijah. Npr. Rime of the ancient mariner, alexander the great, sun and steel, to tame a land, innocent exile,... kr kol, ne pa: 2 minutes to midnight, iron maiden, hallowed be thy name, can i play with madness in podobni. Če bi enkrat za spremembo dal gor druge komade, bi bla prodaja precej večja.
Se strinjam, edward the great je res natega Se pa čudm, da še niso dal vn live plate a matter of life and death, če so na turneji že celo igral. Vrjetn so vidl, da se ne bi splačal. |
||
|
||
![]() |
||
|
Kera je to FOTD.Drgač pa Virtual xi je men odličen.Mnogo boljši kot no prayer for the dying. |
||
![]() |
||
|
FOTD - fear of the dark. Upam, da ti je samo trenutno možgan umrl
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Se strinjam glede kompilacij. Brez veze. Jaz bi raje live DVD kot album
![]() |
||
![]() |
||
|
Hehe pa tuhtam kaj to fotd pa sm šov po vsakem albumu pa nism dojel.Fear of the dark je dobr samo komadi kot so.Judas be my guide,Fear is the key v glavnem te ki niso pregonjeni ![]() |
||
![]() |
||
|
tist enojn best of je res bedn, ta dvojn je pa res zakon, pa prov najbolša knjigca je! skor vse je not, še tist "drevo" kje so vsi člani prej igral itd.
bolš da si sam nardiš svoj best of, škoda dnarja za te ta nove.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
enojn best off je res gnil
![]() ta dvojn je kul ka je virus gor ta kumad rulz ta tanow best off pa smrdi. skoraj vsi kumadi so gor kukr pa best of the best?edin kšna dva sta nowa to sam keš vočjo brezveze ![]() ne dam Edited by puzavnar - 12.Mar.2008 at 18:56 |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
|
Enojni 'Best of the Beast' ma tud Virus gor
![]() |
||
![]() |
||
(=cegu=) ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 641 |
|
great lol of china:)...men se pa zdijo maidni čist preveč overrated..nam reku da so slabi nam pa tud reku da so dobri...tko no..kt preveč zreu paradižnik
|
||
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 46> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |