Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Chickfight
  New Posts New Posts RSS Feed - politika & stuff
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

politika & stuff

 Post Reply Post Reply Page  <1 468469470471472 483>
Author
Message
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Oct.2018 at 18:30
Originally posted by Poli Poli wrote:


Prvi stavek iz JanševeTV: "Žalostno je, da nekateri ne poznajo kulture obnašanja."

Žalostno je, da janševci privlečejo na dan "kulturo obnašanja", ko pa imajo sami primata brez vsakih manir, ki vsevprek žali in se obnaša kot vaški p'janček za šankom. Ostali primati ga seveda sledijo kot zvesti kužki. In to je slika največje opozicijske stranke. In potem oni nekomu očitajo pomanjkanje kulture obnašanja. Narobe svet. LOL LOL
Ja, ker tvoji so tako civilizirani in kulturni. Clap
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Oct.2018 at 18:48
Originally posted by Potty Mouth Potty Mouth wrote:

Originally posted by Poli Poli wrote:

Originally posted by Potty Mouth Potty Mouth wrote:

Originally posted by Poli Poli wrote:


Ne vem, kjer najdeš rasizem v Krpanu al pa Klepcu.

Fantje, res sodite v Nemčijo 30-ih. Počutili bi se kot riba v vodi. 
Jaz bi se na vašem mestu zamislil. Mogoče se uspe tudi vam, tam pri 60-ih... ali pa tudi nikoli.

Rasizma (po tvoje seveda, js temu pravim samoobramba) na tone, Klepec s smreko ki jo je izruval nabuta turčine in jih izžene iz svoje doline, al neki tacga... brutal. Krpan unga kr obglavi z mesarico... na to bi lahk spesnil kak gore metal komad. LOLClown

Odlično, ampak kje je tu rasizem? LOL It was a fucking war (oz. "fight" Big smile pri Krpanu).  Ne spomnim se, da bi notri pisalo o kakšni tujerodni invazivni vrsti, ohranitvi roda in podobnih nebulozah, kot jih lahko zasledimo v janševih pozivih na domobransko "pravljico" po vzoru nacistične propagande.

Res se sprašujem ali vam delajo klikerji.


Kot prvo, noben se prek "trolanja" ven ne vleče ker se nima za kaj ven vlečt. Mnenje je 100% legitimno.  Lepo sem povedal da zadevo podpiram, je pa seveda res da je hkrati ta razpis odlično sprovociral vse novodobne fašiste. Clap Tudi tebe. LOL

V tisti družbi je bil takoimenovani rasizem standard, družba je bila rasno homogena in razredno strukturirana. Hvala bogu je bil takrat sovražnik jasno definiran in zaradi tega tudi premagan. Dandanes v aktualnem kriznem stanju pa sovražnik ni jasno definiran, definiran pa ni ker so ljudski sovražnik aktualne takoimenovane demokratične in povečini liberalne vlade, ki služijo globalistični agendi svetovne elite in nikakor ne narodu. Ob pravilnem ravnanju migrantske krize ne bi bilo, če pa bi do nje prišlo bi se ustrezno ukrepalo in ne ljudem lagalo prek medijev. Resnični sovražnik so globalisti in izdajalske vlade, migranti so le njih orožje za destabilizacijo evropske družbe in etnično  predrugačenje kontinenta. Skratka dogaja se planiran genocid, nekateri pa si zaradi svojega svetovnega nazora zatiskate oči pred očitnim in sodelujete v procesu.

Vsa teroristična dejanja prišlekov v Evropo, tako zdajšnjih kot tudi prejšnjih in njih potomcev, se morajo tretirati kot vojna dejanja, kot sovražna dejanja. Vsa skupinska posilstva in umori, vsi bombni napadi, napadi s tovornjaki kjer so gazili po ljudeh itd. da ne naštevam vsega, se ne sme tretirati kot družbene anomalije, temveč jih je nujno tretirati kot vojno aktivnost in ne kot to po nareku oblasti definirajo izdajalski mediji, dejanja neuravnovešencev in osamljenih ekstremistov. Zanimivo je da še nisem zasledil masovnih demonstracij kakšnih Turkov npr. proti muslimanskemu terorizmu, ali pa Pakistancev v Angliji ki bi se zgražali nad pedofilsko mrežo in zahtevali zakon in pravico ter zadoščenje žrtvam.

Še enkrat, kot sem že tolikokrat rekel, vsi ki se ne izrečete proti tej aktualni migrantski politiki in ki relativizirate sovražna dejanja v Evropi sodelujete in ste izdajalci.

Iskreno rečeno ne verjamem v mirno rešitev ker je situacija zelo zavožena, predvsem zaradi pete kolone, tako da kot si že sam par postov nazaj napisal, si bomo stali nasproti. Ne vem kako se bo končalo, niti ni pomembno, ker druge alternative niti nimamo. 

Liberalci so tako sprani, da ne verjamejo tudi če jih pripelješ na kraj dogodka in jasno dokažeš, kaj pomenijo migracije. Jasno jim postane šele, ko jih sami dobijo po p***i. Pa še takrat ne pomaga. Spomni se tiste posiljene ženske in posiljenega moškega, ki sta javno na youtubu prosila za milost svojega posiljevalca, naj ga ne izženejo in da niso vi migranti isti. Ni jim pomoči. Mavričarji so ena zgubljena subkultura, ki bo v zgodovini zapisana kot samouničevalna in destruktivna za cel svet, ostanki psihopatske marksistične ideologije.


Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Oct.2018 at 20:24
Dajta mi vidva patološka bolnika nekaj povedati. A vsi ljudje v vajinem življenju, ki jih imata rada, itd... razmišljajo kot vidva. Pač starši, družina, prijatelji, itd? In če ne, a se jim drzneta v obraz povedati, da so sprani mavričarji, izdajalci itd. 
Resno me zanima. Je vajina mati sprana? Kaj pa oče? Sta izdajalca? Kaj pa prijatelji? Saj jih menda imata, ali pač ne?
Ker predvidevam, da sta s svojo radikalno desničarsko držo precej osamljena celo znotraj svojega lastnega kroga in da te barve pokažeta bolj kot ne samo v drobnih občasnih odtenkih, pa zato toliko bolj filtirata svoje bolestne impulze preko kvazi anonimnosti, ki vama jo dopušča internet.

Svet je več, kot vajina zaplankanost okoli vajinih osebnih blodenj. Izdajalci? Izdajalca človečnosti sta kvečjemu vidva.
Počilo med nami ne bo, kot pravi potty. Zakaj ne? Ker ste ekstremisti še vseeno marginalizirani. Ne maramo vaju. Sta izmečka, ki te barve pokažeta samo v anonimnosti. Torej, zakaj bi počilo? Saj se ne bosta nikoli izpostavila do mere, da bi se upala pod svojimi ideološkimi blodnjami podpisati. Ali soočiti z večinskim prebivalstvom, ki upam, da vseeno ni tako neumno, da bi še kdaj v zgodovini človeštva sledilo blodnjami vajinega tipa. 
O saj je rasizem, nacizem, takšna in drugačna nestrpnost v porastu. Ampak večino tega se dogaja samo dokler ste lahko anonimni. Nimate jajc ne poguma za karkoli. Vaš domet ne seže dlje od limanja obskurnih blog linkov in izmišljevanja novih imen in kratic za tiste, ki ne mislijo tako kot vidva. 
Samo poglejta se. Novodobna internetna naci hipsterja. Bližata se 40 letu ali pa sta že tam ... in 24/7 limata neke sličice gor in dol po internetu ter se treplata po rami kot dva osvoboditelja evropske rase. Kaj pa otroci? Se bosta kdaj tako osamosvojila v življenju, si našla družico, imela otroke itd...? Sta zmožna tega? Ali pa se je vajin mentalni razvoj končal tam nekje pri 14ih letih?
Toliko imata povedati o gayih, ženskah, migrantih itd, pa sta sama dve največji anomaliji. In umrla bosta kot dva zagrenjena osamljena stripovska karakterja brez otrok še vedno sanjajoč kako bo nekega dne počilo. In to je vajin edini prispevek svetu.
    
placeholder
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Oct.2018 at 20:58
Pa še nekaj vidva nacija, ki tako rada podtikata ostalim vse kar vama omogoča utrejevanje lastnega argumenta. Nihče tu ne mara posiljevalcev, morilcev, teroristov ... pa naj bodo to muslimanski ali pa zgolj slovenec, ki nezavestnega prijatelja brca v glavo (smo videli, ane). Kar mene in meni podobne moti, je to, da se lažete, pretvarjate, izrabljate vse sorte mentalne gimnastike, da bi demonizirali vse, ki vama ne pašejo - sta pa še vedno zgolj dva nizkotna primerka človeške rase. 
Slovenci sami smo narod migrantov, razpršenih po celem svetu. In čez naše ozemlje, tu kjer zdaj živimo, je šlo nešteto narodov. Kelti, Iliri, Ogri, Franki, Rimljani, Slovani ... in marsikaj tega je ostalo. In kaj si domišljata vidva, ki sta samo neznaten pljunek v času, da sta? Neka avtoriteta? Vajine blodnje so zgolj vajine. Svet se bo še vseeno spreminjal, kdaj na slabše, drugič na boljše in vidva tu ne prispevata ničemur. Sploh pa ne tistemu boljšemu.

Vseeno je, kdo je moj bližnji sosed. Tarik ali Janez. Dokler je spoštljivo, neproblematično bitje. Česar si pa res ne želim so pa evo, recimo teroristi, pa vi nacisti, pa tisti ki brcajo nezavestnega človeka ipd. Teh pa res ne rabimo ljudje v svojem življenju.

Bo počilo pravita... ja bo počilo. V vajinih glavah. Razen če začneta razmišljati, sta zmožna empatije in razumevanja, da svet ni črno-bel, kot se ga te dni trudita prikazati, pa vama nihče ne naseda.
    
placeholder
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Oct.2018 at 08:06
V Sloveniji velja neko nenapisano pravilo za liberalce (verjetno tudi drugje), da svoje ideje vpijoč razširjajo v družbi. Hkrati so mnenja, da je konzervatizem tabu. Kar je do določene mere res. Trenuten volilni sistem nam pač ne omogoča, da bi neka politična vrednota zmagala, pa čeprav je v večini, ker omogoča samo centrom (Koper, Lublana - drugje po Sloveniji je bila izvoljena desnica), da kreirajo našo usodo. Center je liberalen, zaradi vseh državnih institucij v katerih so v veliki meri zaposleni prebivalci. To je logično, desnica zmanjšuje javni sektor, levica ga pa povečuje. Domnevam, da sta vidva s polijem verjetno tudi zaposlena v javnem sektorju.

Zdaj pa k nenapisanem pravilu. Navada je namreč, da konzervativec pusti liberalca v miru blodit v svojih nebulozah. Ko mu gre za kapljico proti, je odziv liberalca zelo buren in brez pomisleka preide v napadalno držo. Ni konstruktiven. Konzervativizem je utišan prav zaradi teh napadov. Kakor sem ti napisal, če si proti temu, da imajo pedri otroke in da pridejo migranti v Evropo, si naci, rasist, šovinist... To je vaša mantra. Namerno jo ponavljate toliko časa, dokler ne pride ljudem v kri. Sugestivnim ljudem. Meni enaki smo vas že davno nazaj spregledali. 

Sem napisal, da ko se konzervativec sooči z idejo liberalca, ga pusti samega blodit. Ponavadi blodi čez in čez, ljudje okrog njega se pa spogledujejo in migajo z zapestjo v smeri osi podlahtnice. Ti pa zagotavljam, da zame to ne drži. Toliko libtardov kolikor sem jih jaz v živo spravil ob živce in na rob pameti, jih je še malo kdo. In veš kaj? Ko se eden naših loti liberalca, jih večino ostalih ki so zraven poprime. Vedno ste v manjšini. Izumirajoča politična veja. Zadnje vaše zatočišče je Lublana center.
Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Oct.2018 at 15:50
hahaha, naš virtue signal champion se je oglasu in nas zasul s svojim grotesknim, čustvenim izlivom. Nism si mislu da majo moje pisarije tak vpliv na mavričarje... smrk smrk CryCryCry  Big smile

Ironično da tip doživi tak čustveni izpad na internetne pisarije, medtem ko dogodke ala Köln, Nica, Paris, Rotherham in npr. posilstvo in razkosanje italijanske najstnice, ter še nekaj drugih mirno prebavi. Toliko o patološkosti... Ok, lahko da se motim in potoči kakšno solzico v kotu svoje kamrice in benti nad krivci, javno pa se ni sposoben opredelit glede rešitve tega trenda v Evropi in kaj storiti s krivci in vsemi ki so krivi za tako stanje. 

Koliko osebnostnih projekcij in tako malo samoanalize, ja, to je naš anonimni pogumnež... Speadge. Stric Speadge, legenda Paranoid filantropske naveze se lahko pohvali s poslušanjem novodobnega kvazi bm vreščanja in surfanjem po soči na samorogih. Verjetno je bil obisk queer campa vrhunec leta zanj. 

SJW najvišjega kalibra ki ima ves mavričarski svet na svoji strani in cca 70% normijev baje, se slika v rit in to objavi na forumu LOL, ok, lohk da je svojo grdo babo posnel, tud to je možno... ni mi pa jasno koga se on boji, menda ja ne anonimnih hipster interwebz nacijev Big smile 
...larper
Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Oct.2018 at 16:09

Merkel ACCELERATES the Kalergi Plan in Europe
On Memetic Warfare and Coded Political Language

...larper
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Oct.2018 at 17:57
Itak, da ne potty :) Ti se tako ali vedno userješ in dobiš nenaden "ej fantje, lepo se imejte, grem jaz na pir" interes nad pirom. No, če bi me pa rad spoznal, videl ... pa vem, da ne, da boš raje pohitel na pir, pa itak veš, kje me dobiti.
Najbolj hecno je, kako sta v odgovor obadva nacija začela filati svoj ranjen ponos z irelevantim klasičnim yada-yada bullshitanjem. Kot da je to najbolj pomembna stvar pod soncem. Ohraniti svoj interwebz ego. Pa dajmo še enkrat: 

Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Dajta mi vidva patološka bolnika nekaj povedati. A vsi ljudje v vajinem življenju, ki jih imata rada, itd... razmišljajo kot vidva. Pač starši, družina, prijatelji, itd? In če ne, a se jim drzneta v obraz povedati, da so sprani mavričarji, izdajalci itd. 
Resno me zanima. Je vajina mati sprana? Kaj pa oče? Sta izdajalca? Kaj pa prijatelji? Saj jih menda imata, ali pač ne?
Ker predvidevam, da sta s svojo radikalno desničarsko držo precej osamljena celo znotraj svojega lastnega kroga in da te barve pokažeta bolj kot ne samo v drobnih občasnih odtenkih, pa zato toliko bolj filtirata svoje bolestne impulze preko kvazi anonimnosti, ki vama jo dopušča internet.

Svet je več, kot vajina zaplankanost okoli vajinih osebnih blodenj. Izdajalci? Izdajalca človečnosti sta kvečjemu vidva.
Počilo med nami ne bo, kot pravi potty. Zakaj ne? Ker ste ekstremisti še vseeno marginalizirani. Ne maramo vaju. Sta izmečka, ki te barve pokažeta samo v anonimnosti. Torej, zakaj bi počilo? Saj se ne bosta nikoli izpostavila do mere, da bi se upala pod svojimi ideološkimi blodnjami podpisati. Ali soočiti z večinskim prebivalstvom, ki upam, da vseeno ni tako neumno, da bi še kdaj v zgodovini človeštva sledilo blodnjami vajinega tipa. 
O saj je rasizem, nacizem, takšna in drugačna nestrpnost v porastu. Ampak večino tega se dogaja samo dokler ste lahko anonimni. Nimate jajc ne poguma za karkoli. Vaš domet ne seže dlje od limanja obskurnih blog linkov in izmišljevanja novih imen in kratic za tiste, ki ne mislijo tako kot vidva. 
Samo poglejta se. Novodobna internetna naci hipsterja. Bližata se 40 letu ali pa sta že tam ... in 24/7 limata neke sličice gor in dol po internetu ter se treplata po rami kot dva osvoboditelja evropske rase. Kaj pa otroci? Se bosta kdaj tako osamosvojila v življenju, si našla družico, imela otroke itd...? Sta zmožna tega? Ali pa se je vajin mentalni razvoj končal tam nekje pri 14ih letih?
Toliko imata povedati o gayih, ženskah, migrantih itd, pa sta sama dve največji anomaliji. In umrla bosta kot dva zagrenjena osamljena stripovska karakterja brez otrok še vedno sanjajoč kako bo nekega dne počilo. In to je vajin edini prispevek svetu.

&&

Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Pa še nekaj vidva nacija, ki tako rada podtikata ostalim vse kar vama omogoča utrejevanje lastnega argumenta. Nihče tu ne mara posiljevalcev, morilcev, teroristov ... pa naj bodo to muslimanski ali pa zgolj slovenec, ki nezavestnega prijatelja brca v glavo (smo videli, ane). Kar mene in meni podobne moti, je to, da se lažete, pretvarjate, izrabljate vse sorte mentalne gimnastike, da bi demonizirali vse, ki vama ne pašejo - sta pa še vedno zgolj dva nizkotna primerka človeške rase. 
Slovenci sami smo narod migrantov, razpršenih po celem svetu. In čez naše ozemlje, tu kjer zdaj živimo, je šlo nešteto narodov. Kelti, Iliri, Ogri, Franki, Rimljani, Slovani ... in marsikaj tega je ostalo. In kaj si domišljata vidva, ki sta samo neznaten pljunek v času, da sta? Neka avtoriteta? Vajine blodnje so zgolj vajine. Svet se bo še vseeno spreminjal, kdaj na slabše, drugič na boljše in vidva tu ne prispevata ničemur. Sploh pa ne tistemu boljšemu.

Vseeno je, kdo je moj bližnji sosed. Tarik ali Janez. Dokler je spoštljivo, neproblematično bitje. Česar si pa res ne želim so pa evo, recimo teroristi, pa vi nacisti, pa tisti ki brcajo nezavestnega človeka ipd. Teh pa res ne rabimo ljudje v svojem življenju.

Bo počilo pravita... ja bo počilo. V vajinih glavah. Razen če začneta razmišljati, sta zmožna empatije in razumevanja, da svet ni črno-bel, kot se ga te dni trudita prikazati, pa vama nihče ne naseda.
    
placeholder
Back to Top
Stne View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 20.Apr.2008
Location: Slovenia
Status: Offline
Points: 1080
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Stne Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Oct.2018 at 20:48
http://www.demokracija.si/fokus/grozljiv-zlocin-v-rimu-komaj-16-letna-desiree-drogirana-in-skupinsko-posiljena-v-poslopju-kjer-se-zbirajo-ilegalni-migranti.html

V črni delfin bi jih morali poslat....??
You ask me if I have a God complex. Let me tell you something: I AM GOD!
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Oct.2018 at 22:57
Pa saj imaš vse to pred nosom v sosesčini Stne ...

Meni je ob vsem tem še toliko bolj žalostno, da slovenci, kot narod pedofilov in posiljevalcev išče probleme v drugih, navajamo vire iz tujine in se zgražamo nad njimi, medtem ko imamo vse to pred nosom. 
Sam, kot eni tu veste, delam v enem zavodov za prestajanje kazni zapora in se srečujem s tem vsak dan. In ne, niso migrantje, temveč kleni ponosni slovenskega naroda sinovi. In če bereš sodbe (so na netu, poišči) imaš vse to s strani na zunaj domoljubnih konzervativnih Janezkov, na dnevnem menuju. Cca 20% obsojenih v sloveniji je obsojenih zaradi spolnega delikta. Imate vsaj približno predstavo, kakšna številka je to? Mi pa še vedno kot noji glavo v pesek ... in evo, migranti vsega krivi.

Quote "Za Slovenijo velja groba ocena, da kar 400 tisoč ljudi nosi brazgotine spolnih zlorab. In še naprej; petina vseh obsojencev na Dobu sedi zaradi spolnih deliktov. Pri čemer obstaja ocena, da vsaj 40 odstotkov žrtev kaznivega dejanja ne prijavi."

A se vi zavedate, kaj je to 400 tisoč tako ali drugače spolno zlorabljenih pri dvo milijonskem prebivalstvu? A so bili spet migranti na delu? 
Pa tudi, če je cifra nakoliko pretirana, a vam je vsaj približno jasno? Vse to kar mi iščemo v tujcih, umori, posilstva, pedofilija ... je že med nami, ste, so med nami. Masovno. 
Ampak o tem ne govorimo, ne beremo bombastičnih naslovov na to temo. Nikogar ne zanima navaden Janez, VendPotty (ne vzemita osebno, le karikiram) ... ki je deset let od osmega leta dalje posiljeval dekletce, pa čeprav se to dogaja tu, zdaj, ta moment, okoli nas. Pa čeprav se to dogaja v našem bloku, na naši vasi, v naši soseščini. A mi bomo pa še vedno kot noji z glavami v pesku zgroženi, ko bomo brali poročilo iz tujine. Da so le migranti krivi vsega, ane. 
Matr smo eni hinavci od naroda. Vsi skupaj.

    
placeholder
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Oct.2018 at 23:25
Evo, to je pa naša slovenska realnost. Zgolj tisto, kar je odkrito, obsojeno. Še veliko več tega ostane med zidovi. Ne vidim pa nobenega medija, ne desnega, ne levega, da bi bil pretirano zaskrbljen. Nove24TV, Demokracije, slovenskih "domoljubov" ... to ne zanima. Mogoče se delček tega dotakne kakšna 24ur pa Večer, ampak res zgolj delček. 
Tudi mi smo imeli svojo povsem slovensko afero s podtikovanjem drog za posilstvo (par, slovenski par, je bil celo obsojen) pa ni bilo nobenih bombastičnih naslovov, zgražanja, okoli tega. 

    
placeholder
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 09:17
Dežurni mavričar in vojščak združene levice speadge je skočil v zrak takoj po objavi Stne.
Neverjetno, kako opravičuješ spolno nasilje in posilstva, češ saj to ni nič ker so naši isti. Ker imamo sodnike, ki se skladajo s tvojim prepričanjem in prihajajo iz iste pralnice možganov in pasjejebske šole, smo Slovenija kot smo.

Za začetek si preberi tole...
https://www.news.com.au/finance/economy/world-economy/cologne-is-every-day-europes-rape-epidemic/news-story/e2e618e17ad4400b5ed65045e65e141d
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 09:29
Nihče ga ne opravičuje. To je plod tvoje bolne fantazije. Če je kdo tu, ki ignorira zgoraj navedena dejstva in številke ter opravičuje pedofilijo in posilstva si kvečjemu ti. Kot klen radikalni desničar si namenoma spregledal dve objavi zgolj zato, da si lahko ostal na svojem lastnem ideološkem bregu in sral po drugih. Evo, bom povedal drugače. Lahko limaš kolikor želiš tragične dogodke iz tujine, se greš neko privatno kampanjo, vendar to nič ne pomaga nam tu v Sloveniji, ki imamo pedofile, posiljevalce, tebe ... že med nami.
Kako ti pa tole zveni?
    
placeholder
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 09:36
Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Evo, to je pa naša slovenska realnost. Zgolj tisto, kar je odkrito, obsojeno. Še veliko več tega ostane med zidovi. Ne vidim pa nobenega medija, ne desnega, ne levega, da bi bil pretirano zaskrbljen. Nove24TV, Demokracije, slovenskih "domoljubov" ... to ne zanima. Mogoče se delček tega dotakne kakšna 24ur pa Večer, ampak res zgolj delček. 
Tudi mi smo imeli svojo povsem slovensko afero s podtikovanjem drog za posilstvo (par, slovenski par, je bil celo obsojen) pa ni bilo nobenih bombastičnih naslovov, zgražanja, okoli tega. 


Vend, a so bili tole migranti? Aja, vas samooklicane kvazi domoljube, konzervativne pedofile in posiljevalce to ne zanima. To sploh ni problem, ki bi ga bilo vredno omeniti ane? Matr si en hinavc.
    
placeholder
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 09:47
Mešaš spolno zlorabo s posilstvom. Ne verjamem da namerno zavajaš, ker te ne sodim za tako inteligentnega.

Številko 400 tisoč so vzeli iz svetovnega povprečja. Logično je, da ni enakomerno porazdeljeno po vseh državah.

Glede posilstev v Sloveniji je tukaj ena statistika, ki sem jo dobil na hitro.

https://www.fvv.um.si/dv2014/zbornik/Viraj.pdf

Posilstva migrantov so skupinska, nasilna in se ponavadi končajo z umorom. Sicer je en tak primer bil tudi pri nas. Samo največkrat se zgodi, da žrtev ubije posiljevalca.
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 09:47
Originally posted by vend vend wrote:

 Ker imamo sodnike, ki se skladajo s tvojim prepričanjem in prihajajo iz iste pralnice možganov in pasjejebske šole, smo Slovenija kot smo.

Čakaj. A ti dejansko trdiš, da so obsojeni pedofili, napadalci mladoletnih oseb v sloveniji žrtve slovenskega sodstva, da so nedolžni? Dejansko jih braniš?
A si ti v življenu prebral eno samo sodbo, sledil enemu samemu ogabnemu primeru? 
Dejansko si tok spran, da zgolj zaradi našega forumsklega prepucavanja zagovarjaš pedofile na slovenskem in kriviš za obsodbe le teh sodnike?
Ok, to je pa že next level shit ... ki sem ga slišal od nacija. 

Vend, ne vem kaj se je s teboj zgodilo v zadnjih nekaj letih, ampak ti si res boln.
    
placeholder
Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 10:46
Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Itak, da ne potty :) Ti se tako ali vedno userješ in dobiš nenaden "ej fantje, lepo se imejte, grem jaz na pir" interes nad pirom. No, če bi me pa rad spoznal, videl ... pa vem, da ne, da boš raje pohitel na pir, pa itak veš, kje me dobiti.
Najbolj hecno je, kako sta v odgovor obadva nacija začela filati svoj ranjen ponos z irelevantim klasičnim yada-yada bullshitanjem. Kot da je to najbolj pomembna stvar pod soncem. Ohraniti svoj interwebz ego. 

haha, kaj nej ti rečem, mi kr godi takoimenovana kvazianonimnost + res nimam težav z egom za razliko od tebe... dokler imate rdeči fašisti institucije za sabo bo kr tako ostalo, toliko razuma pa še premorem, če pa bo kdaj naneslo da se po nekem naključju kje povohamo, pa ti rad ustrežem, verjemi.

Glede bulšitanja bi blo fajn da mal prebereš za sabo kaj pišeš, še posebej si analiziraj tvoje zadnje sestavke o spolnih prestopkih in Slovencih v primerjavi s pritepenci. Kot prvo to pri nas ni norma za razliko od muslimanskih držav, v Sloveniji Taharuša ni, in vse prestopke se sankcionira, ker niso del naše kulture. Tam pa obrezujejo spolovila, kamenjajo, posiljujejo in zlorabljajo ker lahko, ker je to v njihovi kulturi dovoljeno.

Po tvojem če  imamo dreka doma, ni težave da bi sprejel še novega. Kako si bolan, res se vam trže. Torej na tvojih pavšalnih 400tisoč deliktov lahko komot dodamo še prestopke od pritepencev, ki nas tako bogatijo,da pač ne bomo rasisti FacepalmFacepalmFacepalm

...manipulacija in laganje, resnično velja da je laž nesmrtna duša komunizma, v aktualnem času bi lahko rekli tudi marksizma. Marksizem in egalitarizem so ideologije in ideje moralno bankrotiranih osebkov z nezdravim odnosom do družbe v kateri živijo. So paraziti. To tudi sam dikazuješ v svojih sestavkih in umotvorih.


Edited by Potty Mouth - 27.Oct.2018 at 10:52
...larper
Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 10:55
...kot zanimivost in v premislek glede dodeljene volilne pravice prihodnjim rodovom, ki bojo gradili na ruševinah


...larper
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 10:58
Originally posted by Potty Mouth Potty Mouth wrote:

Po tvojem če  imamo ...

Tega pač nisem rekel. In potem se ob svoji lastni funkcionalni nepismenosti in težavami z razumevanjem sprašuješ, zakaj ti moram ene stvari ponoviti dvakrat, trikrat.
A še enkrat skopiram in osvetlim ključne dele, kaj sem izjavil, da boš lepo, počasi prebral, brez da bi si namišljeval ob tem neke skrite pomene, jasne samo tebi?
Če rabiš več časa in potrepljenja, ti rade volje pomagam. Samo povej, a skopiram še enkrat, kaj dejansko sem izjavil? (brez, da mi boš pripisoval in vnašal v debato nove elemente, ki ti služijo zgolj kot derail od navedenga)
    
placeholder
Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 11:06
Rekel si da imamo v Sloveniji veliko spolnih prestopkov in da ni razloga da na podlagi tega kriterija ocenjujemo pritepence. To si rekel Stne-ju v odgovor na njegov post o skupinskem posilstvu v Italiji.
...larper
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 11:08
Oh, a samo to si videl med vsem napisanim? A imaš kakšno slepo pego kjer vidiš in razumeš zgolj stvari, ki ti ustrezajo, na način, ki ti ustreza? 
Pa bom moral res ponoviti in odebeliti dele, da boš lažje premislil o napisanem. Daj mi moment.
    
placeholder
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 11:11
Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Pa saj imaš vse to pred nosom v sosesčini Stne ...

Meni je ob vsem tem še toliko bolj žalostno, da slovenci, kot narod pedofilov in posiljevalcev išče probleme v drugih, navajamo vire iz tujine in se zgražamo nad njimi, medtem ko imamo vse to pred nosom. 
Sam, kot eni tu veste, delam v enem zavodov za prestajanje kazni zapora in se srečujem s tem vsak dan. In ne, niso migrantje, temveč kleni ponosni slovenskega naroda sinovi. In če bereš sodbe (so na netu, poišči) imaš vse to s strani na zunaj domoljubnih konzervativnih Janezkov, na dnevnem menuju. Cca 20% obsojenih v sloveniji je obsojenih zaradi spolnega delikta. Imate vsaj približno predstavo, kakšna številka je to? Mi pa še vedno kot noji glavo v pesek ... in evo, migranti vsega krivi.

Quote "Za Slovenijo velja groba ocena, da kar 400 tisoč ljudi nosi brazgotine spolnih zlorab. In še naprej; petina vseh obsojencev na Dobu sedi zaradi spolnih deliktov. Pri čemer obstaja ocena, da vsaj 40 odstotkov žrtev kaznivega dejanja ne prijavi."

A se vi zavedate, kaj je to 400 tisoč tako ali drugače spolno zlorabljenih pri dvo milijonskem prebivalstvu? A so bili spet migranti na delu? 
Pa tudi, če je cifra nakoliko pretirana, a vam je vsaj približno jasno? Vse to kar mi iščemo v tujcih, umori, posilstva, pedofilija ... je že med nami, ste, so med nami. Masovno. 
Ampak o tem ne govorimo, ne beremo bombastičnih naslovov na to temo. Nikogar ne zanima navaden Janez, VendPotty (ne vzemita osebno, le karikiram) ... ki je deset let od osmega leta dalje posiljeval dekletce, pa čeprav se to dogaja tu, zdaj, ta moment, okoli nas. Pa čeprav se to dogaja v našem bloku, na naši vasi, v naši soseščini. A mi bomo pa še vedno kot noji z glavami v pesku zgroženi, ko bomo brali poročilo iz tujine. Da so le migranti krivi vsega, ane. 
Matr smo eni hinavci od naroda. Vsi skupaj.

Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Evo, to je pa naša slovenska realnost. Zgolj tisto, kar je odkrito, obsojeno. Še veliko več tega ostane med zidovi. Ne vidim pa nobenega medija, ne desnega, ne levega, da bi bil pretirano zaskrbljen. Nove24TV, Demokracije, slovenskih "domoljubov" ... to ne zanima. Mogoče se delček tega dotakne kakšna 24ur pa Večer, ampak res zgolj delček. 
Tudi mi smo imeli svojo povsem slovensko afero s podtikovanjem drog za posilstvo (par, slovenski par, je bil celo obsojen) pa ni bilo nobenih bombastičnih naslovov, zgražanja, okoli tega. 


Upam, da ti bo to pomagalo v razumevanju tega, kar sem dejansko napisal. 
Ali pa boš še vedno tupil svoje?


Edited by Speadge - 27.Oct.2018 at 11:13
    
placeholder
Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 11:34
Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Pa saj imaš vse to pred nosom v sosesčini Stne ...


Sam, kot eni tu veste, delam v enem zavodov za prestajanje kazni zapora in se srečujem s tem vsak dan. In ne, niso migrantje, temveč kleni ponosni slovenskega naroda sinovi. In če bereš sodbe (so na netu, poišči) imaš vse to s strani na zunaj domoljubnih konzervativnih Janezkov, na dnevnem menuju. Cca 20% obsojenih v sloveniji je obsojenih zaradi spolnega delikta. Imate vsaj približno predstavo, kakšna številka je to? Mi pa še vedno kot noji glavo v pesek ... in evo, migranti vsega krivi.

Quote "Za Slovenijo velja groba ocena, da kar 400 tisoč ljudi nosi brazgotine spolnih zlorab. In še naprej; petina vseh obsojencev na Dobu sedi zaradi spolnih deliktov. Pri čemer obstaja ocena, da vsaj 40 odstotkov žrtev kaznivega dejanja ne prijavi."

A se vi zavedate, kaj je to 400 tisoč tako ali drugače spolno zlorabljenih pri dvo milijonskem prebivalstvu? A so bili spet migranti na delu? 
Pa tudi, če je cifra nakoliko pretirana, a vam je vsaj približno jasno? Vse to kar mi iščemo v tujcih, umori, posilstva, pedofilija ... je že med nami, ste, so med nami. Masovno. 
Ampak o tem ne govorimo, ne beremo bombastičnih naslovov na to temo. Nikogar ne zanima navaden Janez, VendPotty (ne vzemita osebno, le karikiram) ... ki je deset let od osmega leta dalje posiljeval dekletce, pa čeprav se to dogaja tu, zdaj, ta moment, okoli nas. Pa čeprav se to dogaja v našem bloku, na naši vasi, v naši soseščini. A mi bomo pa še vedno kot noji z glavami v pesku zgroženi, ko bomo brali poročilo iz tujine. Da so le migranti krivi vsega, ane. 
Matr smo eni hinavci od naroda. Vsi skupaj.

Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Evo, to je pa naša slovenska realnost. Zgolj tisto, kar je odkrito, obsojeno.Nobena družba ni idealna, tudi naša ne. Še enkrat, to v Sloveniji ni sestavni del kulture in se čisto vse odkrite prestopke sankcionira, javno so taka dejanja obsojena in ti ljudje ki so ta dejanja zagrešili so deležni zgražanja in tudi pogroma. 

Za pritepence tega ne moremo trditi. Enostavno na ravni kulture nismo kompatibilni in s tvoje strani postavljenega enačaja med Slovenci in pritepenci ne sprejmem.

Zdaj pa prenehaj bolnik, ker prozorno lažeš in manipuliraš ko relativiziraš zločine pritepencev nad avtohtonim prebivalstvom. 
 


...larper
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 11:43
Kar vama ves čas skušam dopovedati, pa si radikalna desničarja ne data dopovedati je, da je treba biti prvo človek in potem slovenec. 

Kaj mi nuca en pizdun iz soseščine, ki ob vsaki priložnosti posiljuje 8 letno nečakinjo, nato pa preko bombastičnih naslovnic razlaga, kako je vseh ne vem koliko milijonov migrantov, ki iščejo boljše življenje (enako, kar smo počeli slovenci - ki smo narod migrantov) posiljevalcev.
Nihče nikoli tu ni podpiral terorizma, posiljevanja itd. kar pa ne podpiram je pa da demagoški primat pod vzdevkom potty zavaja, laže, potencira nekaj zavoljo svoje lastne ideološke usmeritve. Tega ljudje v življenju ne potrebujemo. Kot pedofil, posiljevalec ... nisi nič boljši, le da bomo o tebi brali zgolj, ko boš pred kamero (pod žarometi pred širno slovenijo) na FBju brcal nezavestnega kolega v glavo. Do takrat pa tvojih kolegov, kvazi domoljubov ne bo prav nič zanimalo, kaj počneš in koga zlorabljaš. Nova24TV ti ne bo namenila naslovnice, jo bo raje z bombastičnim naslovom porabila za xy dogodek iz kaj vem ... nizozemske? Da so le migranti tisti problem tu med nami, ne pa ti - beli človek.

Zdaj pa prenehaj bolnik, ker prozorno lažeš in manipuliraš ko relativiziraš zločine domačega človeka in jih opravičuješ z zločini dela migrantov v tujini. Ker ja, ti naci primat (če uporabim tvojo besedo), ki podobno kot vsak posiljevalec, pedofil, terorist ... nimaš kaj početi na tem svetu v 21. st.


Edited by Speadge - 27.Oct.2018 at 12:35
    
placeholder
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 11:59
Originally posted by Potty Mouth Potty Mouth wrote:

 
enostavno na ravni kulture nismo kompatibilni 
Ti nisi kompatibilen. S svojo zaplankano miselnostjo nimaš kaj početi v 21. stoletju. 

Svet se stalno spreminja. Če ne bi ignoriral, kar sem ti napisal že včeraj in naprej gnal svojo naci agendo dalje, bi to razumel. Čez naše ozemlje je šlo ogromno narodov. Res ogromno. A ti jih naštejem še enkrat? In še jih bo šlo. 
Po drugi strani pa je koliko slovencev? Milijon? Popravi me, če se motim - za boljšim življenjem migriralo v tujino.
Aja, saj res ... vsi milijoni revežev, ki jim je zahod (beli človek) zaradi lastnih interesov tako velikodušno priskočil na pomoč razjebati lastne države in ki zdaj iščejo priložnost za boljše življenje, so posiljevalci in teroristi. Po tvojem. (nazi press)
    
placeholder
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 15:13
Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Originally posted by vend vend wrote:

 Ker imamo sodnike, ki se skladajo s tvojim prepričanjem in prihajajo iz iste pralnice možganov in pasjejebske šole, smo Slovenija kot smo.

Čakaj. A ti dejansko trdiš, da so obsojeni pedofili, napadalci mladoletnih oseb v sloveniji žrtve slovenskega sodstva, da so nedolžni? Dejansko jih braniš?
A si ti v življenu prebral eno samo sodbo, sledil enemu samemu ogabnemu primeru? 
Dejansko si tok spran, da zgolj zaradi našega forumsklega prepucavanja zagovarjaš pedofile na slovenskem in kriviš za obsodbe le teh sodnike?
Ok, to je pa že next level shit ... ki sem ga slišal od nacija. 

Vend, ne vem kaj se je s teboj zgodilo v zadnjih nekaj letih, ampak ti si res boln.
Ti ne veš kje si. Verjetno se izgubljaš v kakšnih opojnih substancah. Še pisani besedi ne moreš sledit. V živem dialogu si po mojem "zaprti oddelek"

Ves čas trdiš, da je premalo obsojenih posiljevalcev. Kar je res. Premalo kazni je in prenizke so. To pa zaradi tega, kar sem ti napisal.
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 15:25
Kultura posilstev, katera prihaja z njimi v Evropo pomeni, da je posiljena ženska kriva za posilstvo, ker ni primerno pokrita. Posiljena ženska v njihovem svetu dobi kazen za nečistovanje.

https://anonhq.com/saudi-woman-gang-raped-court-still-gives-her-200-lashes-and-jail-term/

To je samo ena od neštetih zgodb. Vi mavričarji, ki se borite za pravico žensk do muslimanskih pokrival, se v bistvu zavzemate za njihovo suženjstvo. Dol v arabijo se pejte borit za njihove pravice. Me zanima, če imate toliko jajc.
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 15:33
Taki kot je speadge, bi prvi spizdili, ko bi bilo potrebno branit Evropo pred nasiljem džihadističnih teroristov. Zdaj se širokousti, kako ni nevarnosti in da so to v redu ljudje, ki prihajajo... Z njimi bomo samo pridobili in taka sranja...

Prvi bi se vsedel na letalo in jo popihal v naročje njemu tako sovražne Amerike.

Edited by vend - 27.Oct.2018 at 15:34
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 15:42
Jankovič vodi v anketah.

https://siol.net/novice/lokalne-volitve/anketa-jankovic-dalec-pred-vsemi-sledi-mu-le-logar-481512

Samo poglejte, kaj ste mu mavričarji sposobni odpustit. Spolno izsiljevanje. Korupcija. Izkoriščanje. Pranje denarja...

V tem se liberalci in konzervativci ločimo med seboj.
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 16:00
Zamolčali so nam, da je migrant pred dvemi leti z mačeto ubil slovenskega policista z mačeto.

http://nova24tv.si/slovenija/video-sokantno-priznanje-ilegalec-umoril-slovenskega-policista-z-maceto/
Back to Top
Poli View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 29.Nov.2007
Location: Slovenia
Status: Offline
Points: 9021
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Poli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 16:51
Originally posted by vend vend wrote:

Zamolčali so nam, da je migrant pred dvemi leti z mačeto ubil slovenskega policista z mačeto.
Kako, a z mačetama sta se šla 1 na 1? Jaz sem pa mislil, da naši policisti nosijo glocke in podobne pokalice. Clown


Anything is possible     dec d uej

Be The Change You Want To See
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 16:54
Res vrlina, da se delaš norca iz umorjenega človeka.

Edited by vend - 27.Oct.2018 at 16:56
Back to Top
Poli View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 29.Nov.2007
Location: Slovenia
Status: Offline
Points: 9021
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Poli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 17:11

Ne, norca se delam iz tebe in tvojega zapisa. Je razlika. Wink
In, kdaj bo naslednja meme vojna vi veterani? LOL LOL
Edited by Poli - 27.Oct.2018 at 17:16
Anything is possible     dec d uej

Be The Change You Want To See
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 17:26
Pričakovan odgovor.

Ko ne moreš udarit po vsebini, se lotiš oblike. Tako kažeš svojo šibkost.

Naslednja meme vojna bi mogla bit 2020. Samo vse kaže bomo zmagali brez nje.
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 17:27
Ko te bo vnuk vprašal kje si bil med veliko meme vojno 2016, bo po tvojem zardevanju spoznal, da si bil na mavričarski strani. Beeeeeedno!
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 23:33
O Vend, tole je pa naravnost čudovito. Vsa ta leta tu deluješ mlačno, malodane kot en latentni pezdek, zdajle pa pridem in kaj moje oči ugledajo?! Jeznega Venda kako kot po tekočem traku štepa post za postom. Fantastično! 
Kočno se ti je snelo kot pravemu decu, ne pa tisto mehkokurčno brezvrtenčarsko yada-yada non stop. Zdaj si pa komot in upravičeno nabiješ na jakno ta "meme war Unterštumfpantleführer" badge v barvah mavrice al kako se že med seboj identificirate udeleženci najstniškega natečaja limanja slikc po internetu. Ata pa mama bosta ponosna.
Jaz sem pa tudi očaran. Ves čas sem vedel, da imaš to v sebi. Raaawrrr....!

    
placeholder
Back to Top
Gmajnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 14.Feb.2014
Status: Offline
Points: 1449
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gmajnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Oct.2018 at 23:38
hvala za dozo smeha Cool

LOL''Zdaj si pa komot in upravičeno nabiješ na jakno ta "meme war Unterštumfpantleführer" badge v barvah mavrice al kako se že med seboj identificirate udeleženci najstniškega natečaja limanja slikc po internetu.'' LOL 


Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 09:19

Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 10:41
Originally posted by Gmajnar Gmajnar wrote:

hvala za dozo smeha Cool

LOL''Zdaj si pa komot in upravičeno nabiješ na jakno ta "meme war Unterštumfpantleführer" badge v barvah mavrice al kako se že med seboj identificirate udeleženci najstniškega natečaja limanja slikc po internetu.'' LOL Ko bi ti vedu kako je šele smešno ko se spremeniš od podpornika borcu za belo Evropo do oprode dežurnemu rdečuharju, rdečemu fašistu in novodobnemu narodnemu izdajalcu. LOL

Js se ne bi smejal na tvojem mestu, raje bi se skril nekam da me noben ne vidi. Pr takih kot si ti nikol ne veš kam veter piha, fuj. 

...larper
Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 10:43

The International Financing of Engineered Migration...larper
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 11:12
Poglejte se mavričarji LOLLOLLOL:


Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 11:21
Namesto, da bi prijavile spolno nasilje migrantov nad njimi, so ga raje prikrile in stopile na stran posiljevalca. Mavričarska samopodoba v najnižji možni obliki. To vam naredijo predavanja o migracijah tipa ''spoznajte Ahmada'' v raznih squat klubih.

Back to Top
Poli View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 29.Nov.2007
Location: Slovenia
Status: Offline
Points: 9021
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Poli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 11:36


Anything is possible     dec d uej

Be The Change You Want To See
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 12:00
Originally posted by Potty Mouth Potty Mouth wrote:

Originally posted by Gmajnar Gmajnar wrote:

hvala za dozo smeha Cool

LOL''Zdaj si pa komot in upravičeno nabiješ na jakno ta "meme war Unterštumfpantleführer" badge v barvah mavrice al kako se že med seboj identificirate udeleženci najstniškega natečaja limanja slikc po internetu.'' LOL Ko bi ti vedu kako je šele smešno ko se spremeniš od podpornika borcu za belo Evropo do oprode dežurnemu rdečuharju, rdečemu fašistu in novodobnemu narodnemu izdajalcu. LOL

Js se ne bi smejal na tvojem mestu, raje bi se skril nekam da me noben ne vidi. Pr takih kot si ti nikol ne veš kam veter piha, fuj. 


Vem, da je tvoj nerazsodni over-emocionalni govor posledica bolečin v predelu anusa, ko si te je med prodajo eko oliv na jugu Italije podala truma migrantov.
Oprostim ti!

    
placeholder
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 12:09
Originally posted by Gmajnar Gmajnar wrote:

hvala za dozo smeha Cool

LOL''Zdaj si pa komot in upravičeno nabiješ na jakno ta "meme war Unterštumfpantleführer" badge v barvah mavrice al kako se že med seboj identificirate udeleženci najstniškega natečaja limanja slikc po internetu.'' LOL 


Ej, tudi meni je v zabavo :) Glej, kako sta resna. Zdaj si pa zamisli bivanjsko praznino, da jima še internet crkne. Par dni nazaj sem jima posredoval telefonsko Društva Zaupni telefon Samarijan. Upam, da sta si jo izpisala.

Za vsak slučaj v primeru izpada interneta Potty in Vend, še enkrat: 116 123 - samo za vaju (vzemita pisalo in si nekam zabeležita), brezplačno 24ur/DAN.
#firstworldproblem #vargapproves #savetherace
    
placeholder
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 12:31
Končno si dobil nekoga, ki se sklada s tvojo mentaliteto. Sorodna duša LOL. Zdej se samo še odločita kdo bo mati in kdo bo oče. Možnost opredelitve za starš 1 in starš 2 vam naciji ne bomo dovolili. LOL
Back to Top
Speadge View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 22.Jul.2015
Status: Offline
Points: 1252
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Speadge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 12:45
Opa ... a jaz to prav vidim? Resno, a prav vidim? A so to neki zametki humorja Vend? A so? Daj reci, da so! 
Zdaj si človek, no, ve vem koliko si ravno Človek ... pač oseba, ki me je v roku 24ih ur že drugič presenetila. Nikoli nisi deloval kot oseba neke globoke intelektualne kapacitete, zdaj pa kar ... wau! Kje si skrival ves čas to?
Keep it going, bro!

#andreaselshiskoapproves
    
placeholder
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 12:51
Ne, to ni bil humor. Kar sem napisal sem mislil smrtno resno.LOL
Back to Top
Potty Mouth View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30.Dec.2015
Status: Offline
Points: 3636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Potty Mouth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 13:00
Originally posted by Speadge Speadge wrote:

Originally posted by Potty Mouth Potty Mouth wrote:

Originally posted by Gmajnar Gmajnar wrote:

hvala za dozo smeha Cool

LOL''Zdaj si pa komot in upravičeno nabiješ na jakno ta "meme war Unterštumfpantleführer" badge v barvah mavrice al kako se že med seboj identificirate udeleženci najstniškega natečaja limanja slikc po internetu.'' LOL Ko bi ti vedu kako je šele smešno ko se spremeniš od podpornika borcu za belo Evropo do oprode dežurnemu rdečuharju, rdečemu fašistu in novodobnemu narodnemu izdajalcu. LOL

Js se ne bi smejal na tvojem mestu, raje bi se skril nekam da me noben ne vidi. Pr takih kot si ti nikol ne veš kam veter piha, fuj. 


Vem, da je tvoj nerazsodni over-emocionalni govor posledica bolečin v predelu anusa, ko si te je med prodajo eko oliv na jugu Italije podala truma migrantov.
Oprostim ti!


lmao LOL, veš kaj mi je pri tebi najbolj smešno, al pa mogoče groteskno če se pravilneje izrazim... tvoj infantilni smisel za humor, ko ti nikakor ne rata, prov uno mongoloid level Big smile

Štajerci imajo en rek: "Samo svinja svinjsko misli", in lepo se ti poda. Tvoje projeciranje bolnih fantazij izraža predvsem tvoj duhovno-intelektualni ustroj. Pojdi za komika v kakšen zavod za ljudi s posebnimi potrebami, tam bojo standardi nižji in jih boš mogoče, ampak samo mogoče dosegel. Smile
...larper
Back to Top
vend View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 28.Jul.2015
Status: Offline
Points: 3149
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vend Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2018 at 13:52
Spidž, stand up komik. Toliko vicev nam stresa danes tukaj, da me prav čeljust boli od zehanja.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 468469470471472 483>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 1,391 seconds.