Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 2011/8/8 - Suuns, Carnaval, Voodoo Mule @ Lj-Zalog
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

2011/8/8 - Suuns, Carnaval, Voodoo Mule @ Lj-Zalog

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 2011/8/8 - Suuns, Carnaval, Voodoo Mule @ Lj-Zalog
    Posted: 22.Jul.2011 at 12:04
ŠKUC-Buba predstavlja:

SUUNS, CARNAVAL, VOODOO MULE
Ponedeljek, 8. avgust 2011 @ buBarakafest6, Zalog, Ljubljana

SUUNS
(psihedelicni, progresivni, alternativni rock – Montreal, Kanada)

Suuns have no doubt ingested a lot of art rock, the Montreal group’s minimalist rhythms are equally informed by Joy Division, Suicide and Can, often wrapped in a noisy squall of droning guitars and pulsing synths. Add to this Ben Shemie’s breathy, paranoid sing/speak, and there are times that it seems like Suuns are about to drive over a sonic cliff. But there’s actually a great sense of restraint at play. We were enveloped in Suuns’ dark and thrilling post-punk from the first listen, never to return.

Blending aspects of dark electro, dissonant art rock, and plodding indie rock, Suuns, formerly named Zeroes, utilize minimalism in their wide-open (and often paranoid) sound. After their first EP, which was also titled Zeroes, they recorded a full-length with the Besnard Lakes’ Jace Lasek at Breakglass Studios in their home city of Montreal. Upon Lasek’s recommendation, the ten-song outing, Zeroes QC, got the attention of Secretly Canadian, and Suuns signed to the label in the autumn of 2010. That October the album was released.
~ Jason Lymangrover, Rovi

Web
http://www.myspace.com/suuns_

http://www.last.fm/music/SuunsCARNAVAL
(stoner rock – Baraka)

Carnaval so bend, ki meni da muska poenumlja skoraj tako kot fuzbal. Svojo umetniško nebogljenost nasproti manipulativnemu kapitalizmu kompenzira z nesmiselnim dokazovanjem pred drugimi slovenskimi razvajenimi upper middle class glasbeniki. Z družbo spektakla se sooča s samimi nepravimi pristopi. Politično so po slovensko totalno zaplankani. Ne gre jim očitati, da se imajo za najboljši rock bend v Sloveniji. V takem okolju smo vajeni že vsega.

Web
http://www.myspace.com/carnavalbarakaVOODOO MULE
(stoner, doom, blues/rock- Ljubljana)

Voodoo Mule je sveža rockovska godba, ki preigrava avtorsko, počasno in glasno glasbo. Trio sestavljajo Jernej na kitari in mikrofonu, Matej (ex- Hare Krišna Hippie Groovies) na bassu in Fabijan (ex-Eliminator) na bobnih. Zgodba benda sega tako daleč kot sega glasbeno ustvarjanje vseh treh posameznikov, novejša zgodovina se je pa začela, ko sta leta 2009 Matej in Jernej konceptualizirala idejo o mračnem power triu. Na začetku se jima je na bobnih pridružil Matic (Nero Burns), ki ga je pa zaradi pomanjkanja časa na začetku leta 2010 zamenjal Fabijan. V tej formacijo delujejo v Trzinu pri Ljubljani. Februarja 2011 so pod producentsko taktirko Roka Zalokarja v dvorani Kulturnega doma Dolsko posneli svoje prve avdio zapise, ki so v obliki freeshare EP-a naleteli na odlične odzive v alter/stoner blogih po celem svetu.

Web:
http://www.reverbnation.com/voodoomule
https://www.facebook.com/voodoomule
REZERVACIJE:

Šesti letni kongres barakarjev, barakafilov in barakalogov BO, in to v ponedeljek 8. 8. 2011. Kdor bi želel uživati dobrine in dobrote buBarakafesta6, se mora prijaviti na e-naslovu buba@moj.net ali carny@carnaval.si, kjer zbiramo obvezne predhodne rezervacije saj je številčnost udeležencev omejena. Tokratni piknik, za katerega se pobira simbolični prispevek v obliki konzumacije, bo potekal na krasni lokaciji v Gostinci pri Zalogu, poskrbljeno pa bo za vse osnovne elemente in še kakšnega zraven: neokrnjena narava, svež zrak, rekreacija, barakakarski triatlon (hrana + pijača + čvek) in seveda obilo neoporečne ter organizmu prijazne muzike.

Dodatne informacije sledijo po vaših prijavah!

ČASOVNICA:
… jam
22:30 SUUNS
21:00 CARNAVAL
20:00 VOODOO MULE
jam …


http://www.bubabooking.si/2011/05/suuns-8-8-2011-barakafest-lj/Edited by FABO - 27.Jul.2011 at 12:48
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,094 seconds.