![]() |
Prenova foruma |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | |
Pero ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3651 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tle imaš point KrAyZiE...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Guest Group ![]() |
ja, editiranje v domači sceni, koncertih in festivalih bi res lahk blo omogočeno cel cajt...
|
|
![]() |
|
KrAyZiE ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 30.Mar.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 566 |
Popravljeno, thx to Pero (i guess :D )
|
|
![]() |
|
najramch ![]() Newbie ![]() Joined: 04.May.2009 Status: Offline Points: 58 |
Pozdravljam prenovo foruma
![]() |
|
If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe.
|
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 4563 |
zadnje par dni mi ful neki počasi odpira. pa ta napaka se pogosto pojavlja:
An error has occurred while executing SQL query on database. Please contact the Forum Administrator. |
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Pero ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3651 |
Ja Mitja, vemo, working on it. En workaround je na voljo glede baze, bomo vidl, če pomaga... drugač pa ne preostane drugega, kot da čakamo, da provider menja serverje, kar bo menda kmalu.
|
|
![]() |
|
jure_aeonic ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 15.Mar.2009 Status: Offline Points: 330 |
Ker vidm, da stvar laufa na .NET platformi me zanima kje mate hosting zrihtan?
|
|
![]() |
|
Dobro vprašanje... legacy ob piru zmenjenih mnogo let starih dealov :) Tko da ne vem, kje je stvar trenutno fizično :)
|
|
![]() |
|
rožica ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3352 |
Post se da editat samo v roku 5ih minut?
No, saj po eni strani je to dobro, ampak v market sectionu bi pa izboljšali preglednost, če bi se dopustilo, da se edita kadarkoli. Edited by rožica - 11.Apr.2012 at 01:01 |
|
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
|
![]() |
|
Ja, butast setting je globalen, ne da se ga na posamezne teme štelat. Po eni strani je fajn "kar sem reku, sem reku!", po drugi pa res ni uporabno glede oglasov, koncertov itd :/
|
|
![]() |
|
rožica ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3352 |
Okej, saj ne moti tako zelo (čeprav je bedno, ko opaziš blesav typo en dan kasneje).
Poleg tega, v trading sekciji bi koristila ena tema, ki bi ves čas visela na vrhu in ki bi bila namenjena opozarjanju na nepoštene traderje/kupce, oz. ripoffe. Podobno je urejeno na nekaterih drugih forumih in je pri trejdanju v pomoč, ker lahko ime forumaša preveriš v search enginu in če ga najde v taki temi, postopaš previdneje. :) Podobno lahko v drugo smer - ena tema, kjer se oddaja pozitiven feedback za vredu traderje. Edited by rožica - 11.Apr.2012 at 01:04 |
|
|
![]() |
|
Se ti jo da začet pa vsaj mal vzdrževat? Jo takoj prilimam na vrh.
|
|
![]() |
|
Aja, tud naziv trusted trader se da dodelit/narest grupo, to je tamal problem. Samo s predlogi na dan!
|
|
![]() |
|
Kot tko? :)
|
|
|
![]() |
|
Jovo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23.Nov.2007 Status: Offline Points: 4308 |
|
|
Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™) NEW AGE!!!!!!!!!!!!! Fru-fru muškarac. |
|
![]() |
|
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5965 |
a dej no, jovo !!!
![]() |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 4563 |
mogoče bo kaj pomagalo opazovanje...
sem nalkjučno odpru (obstoječe) teme in so vse delovale, razen kaj trenutno poslušate, kjer mi vedno javi: An error has occurred while executing SQL query on database. Please contact the Forum Administrator. Drugo odpre brez posebnosti, potrebuje pa več časa za oddat post (pač, ko stisneš knof post reply vergla v prazno še nekaj časa) Mogoče bo kaj pomagalo... edit: čez nekaj minut... no, zdaj je pa primlo...
Edited by Mitja M.J. - 11.Apr.2012 at 19:02 |
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Žal ne pomaga (vsaj meni ne)... obremenitev procesorja in rama niha od 17-25%, stvar pa šteka na polno. Dons zjutri je totalno štekalo, pol pa brez reseta IIS začelo spet super delat... Bomo vidl, kaj bo prinesel čas :)
|
|
![]() |
|
Zdaj pa kar šiba! pa čšžji v PMjih tudi delujejo. Ja, prav lepo je
![]() |
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
PiWi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6062 |
amm... men je ful zanimivo... da mamo zdej v nogi tudi statistiko za search robots.... :))) a to so brskalniki? al tud big brother, pa tu :)))))
|
|
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
|
![]() |
|
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 10810 |
koledar na novem forumu... prilagam link če še kdo ni opazu.. jst sm šele zdele.. res dobr. :) drgač pa.. se strinjam z Ijusom.. delovanje glavnega pagea in foruma je res rahlo u kurcu, vsak tedn kkšni izpadi. |
|
![]() |
|
Meni pa kar tekoče deluje... sicer sm zadnje cajte na kratkem s cajtom, tako da sm malo manj tu, ampak kar sem, pa teče...
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Nasty ![]() Newbie ![]() Joined: 11.Mar.2009 Status: Offline Points: 150 |
Meni pa ne deluje tista "watch on youtube" fora, al pa če si včasih
kliknu na link v vrhu videa te je odpeljalo na youtube... deluje mi
povsod, razn na paranoidu, niti na prvi strani ne...
edit: na prvi strani dela zdej, na forumu a še kr ne. Edited by Nasty - 18.Apr.2012 at 13:48 |
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10476 |
Kul barva novega foruma, spominja na Paranoid stran leta 2000.
![]() |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 7833 |
Humm, slučajno sem opazil doli ko imaš naštete aktivne člane, obiskovalce,... da je ta moment z nami '7 search robots'. Mi lahko kdo malo bolje pojasni za kaj točno gre?
|
|
![]() |
|
Poli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 9354 |
Jih je že 11! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 7833 |
![]() |
|
Jup, NSA & Co.
|
|
![]() |
|
Kaj če napišem KILL PRESIDENT BARACK OBAMA ASSASSINATION AL KAIDA se bo nenadoma povečala gledanost foruma?
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Bomo videli v kratkem, samo pazi, da ti ninđe ne vletijo skozi okna in vrata. Sicer pa mislim, da bi to bolj resno vzeli, če bi planiral obisk tu.
Preveč folka take stvari piše, da bi vse vzeli resno na prvo žogo, pa tudi Grega Grmiček ni več na stolčku, da bi se cmeril in tresel za čisto vsako figo. Te bodo pa morda malo skenirali, če imaš kake bolj konkretne in dolgoročne plane, morda kemično ali jedersko orožje,... ![]() Edited by devlin - 04.Nov.2013 at 19:50 |
|
![]() |
|
Damn, sem že omenil, sigurno se bodo zdaj še name priklopili... No ja, nimam nič takega po diskih.
![]() Edited by devlin - 04.Nov.2013 at 19:53 |
|
![]() |
|
Poli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 9354 |
Se je kaj delalo včeraj? ![]() |
|
![]() |
|
Hardware upgrade na serverju, ki je zadnje tedne nonstop zajebaval.
|
|
![]() |
|
Upam, da je poštimano.
![]() |
|
![]() |
|
Sva že 2 :)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |