![]() |
IMMOLATION |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 4656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24.Jan.2014 at 21:59 |
|
malo sem vklopil search, pa nisem opazil, da bi IMMOLATION imeli svoje debate. Le v death metal debati so omenjeni. Februarja nas bojo obiskali, kar je zelo lepo.
Žal pa moram ta prvi post uporabit za to, da popljuvam njihov zadnji izdelek Kingdom of conspiracy. Glasba je ODLIČNA! Meni njihov res najboljši album! Tako da jim iz srca čestitam. Artwork je tudi zelo lep. Fizična izvedba embalaže je pa TOTALEN OBUP OD OBUPA! Kaj bolj nagravžnega isi pa nisem mislil, da bojo naredili. 5 % bolje, kot da bi CD dali v potiskano kuverto in ti ga prodali... Sem iskal kako sliko, da bi jo pripel, pa je nisem dobil, zato bom malo opisal. Če si predstavljate kako zgleda dvojni vinil, to je isto le da je 6x manjše, kar je grdo. Če kdo spremlja infidelamsterdama na yotubu, je tudi on mislim da pokazal to sranje od digipacka. BLJAK! digijev že tako ne maram preveč... ampak to je pa nadsranje. je pa vsaj muzika fajn!!!!!
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
![]() |
||
lord infernus ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1703 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Immolation so vsekakor zakon band in si zaslužijo mesto med "velikimi".
embalaža je pa včasih dvorezen meč. meni so digipacki bolj všeč od navadne škatlice npr. je pa bolj dovzeten za obrabo. danes imaš tudi že več vrst le-teh:digipack,digibook,digisleeve,...dobro je prej malo prečekirati za kakšno vrsto gre. glede na zgoraj opisano gre verjetno za digisleeve-je tanjši od klasičnega digipacka in nima držala za cd ampak ga samo porineš med platnice. v tej obliki so na primer izšli rereleasi banda Hate Forest,ki si jih tudi lastim pa mi ne izgleda tako švoh.
|
||
![]() |
||
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 4656 |
|
Točno ta digisleeve zadeva je. Zadeva idealna za lepo s časoma spraskat CD. Potem zgleda kot bi bil nek promo CD za v kako revijo. Če nebi prej na ytubu tega vidu, bi bil sigurn da so me nategnili... kakorkoli, sm vzel booklet vn in ga s CDjem vred dal v navadno škatlo za CDje (a se temu reče jewel case?), diđisliv bom pa za zraven mel...
kakorkoli, album je pa ZAKON!
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
![]() |
||
Forest ![]() Newbie ![]() Joined: 07.Oct.2011 Status: Offline Points: 65 |
|
Menda so februarja v CH0 v LJ? Ve kdo kaj več? |
||
Signature
|
||
![]() |
||
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5968 |
|
ne vem, v kakšnem duhu je tole pisano, tako, da:
- par info v zvezi s koncertom je zapisanih v rubriki koncerti
ali pa
- en iz te debate gre na koncert, za enega pa ne vem.
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
![]() |
||
Forest ![]() Newbie ![]() Joined: 07.Oct.2011 Status: Offline Points: 65 |
|
V rubriki domači koncerti ne najdem ku*c kaj na temo immolation... ali pa res zelo slabo vidim... |
||
Signature
|
||
![]() |
||
|
tako piše pod rubriko koncerti (ne na forumu temveč na prvi strani):
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
![]() |
||
Tomac22 ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 30.Sep.2013 Status: Offline Points: 376 |
|
se prav ju3 bo treba nabavt zadevo pa še za MOD ka pol nas spet en lep cajt ne bo v LJ
|
||
![]() |
||
Poli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11045 |
|
|
||
![]() |
||
Poli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11045 |
|
|
||
![]() |
||
|
In ... je že kakšen feedback na novo plato? Sedaj sem jo že par-x predrajsal in moram rečt, da sede. Prav dobr sede. ![]() Sicer so pa Immoti v igri, tko da ... ![]() |
||
![]() |
||
Dejan ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2452 |
|
jaz zaenkrat še ne delim visokega navdušenja z ostalimi mnenji, ki sem jih do zdaj prebral. album mi je soliden, dober kot predhodnika, vendar imam to težavo, da vsak album primerjam z HR in tistimi pred njim...
sicer pa ja... razočarali zagotovo niso!! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11382 |
|
uff top štiklc!! ene bande par let poslušam pol jih pa kr na hladno dam.. hudo je tole čiz
|
||
![]() |
||
|
Itak! Immo ftw! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
IMMOLATION - Rise The Heretics The band comments: "We want to thank all our fans for their tremendous support and patience during the last few years. We have one last offering from the "Atonement" album that we would like to share with everyone before we begin the next chapter for Immolation. We have more news on the way and look forward to seeing everyone again real soon!" |
||
![]() |
||
Mrtupevc ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1759 |
|
Robert Vigna = žival. Ampak samo na odru :D
|
||
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
||
![]() |
||
|
aaaah, rajcih rajcih, že kr komi čakam, jami! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
IMMOLATION - Making of album: Acts of God (PART 1 - IN STUDIO) IMMOLATION - Making of album: Acts of God (PART 2 - IN STUDIO) |
||
![]() |
||
|
The Age of No Light |
||
![]() |
||
|
IMMOLATION - About The Song "The Age of No Light" (OFFICIAL INTERVIEW) |
||
![]() |
||
|
IMMOLATION - Blooded |
||
![]() |
||
|
Immolation Full Set HD 02/21/22 Atlanta Hell Masquerade
|
||
![]() |
||
Mrtupevc ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1759 |
|
Nazadnje sem jih menda gledal na MD? Ko je druga kitara letela nazaj domov zaradi osebnih razlogov. Ross tko najprej ful opravičilo, ker ne bo "popolne zvočne kulise", ampak je Vigna naredil svoje in še več. V bistvu vsi trije.
|
||
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
||
![]() |
||
Dejan ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2452 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |