![]() |
Metalizator |
Post Reply ![]() |
Author | |
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10816 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10.Oct.2020 at 23:37 |
![]() Demo brez vokalov, igra nov bend, demo pa je izdan pod imenom mojega starega benda, ker nov bend od lani ni več aktiven, blablabla, komplicirano... Bomo še videli kako in kaj za naprej, zaenkrat pa samo ĐĐĐ! ![]() |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Cajhen ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 28.Aug.2020 Status: Offline Points: 679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gašper Fatur - tale doma ga seka na powhn
![]() ![]() ![]() Več kot očitno je, da maš filing in strast za delat večne/zimzelene metalske komade, ki človeka brez problema prpravjo do slemanja in dviganja pesti v zrak ![]() ![]() Čestitam za tale demo in za dolgoletno vztrajanje navkljub težavam glede postave v bendih (sem prebral vse kar si napisal pod to youtube objavo in pa tist link do tvoje celotne metalske zgodovine) - upam, da ti rata najdt podobne metal-manijake, ker take muske manjka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10816 |
Hvala da si si vzel čas, poslušal, prebral in še lepo opisal - me veseli da sta ti komada všeč. Ko
smo ustvarjali te komade in jih preigravali smo res zelo uživali, na vsaki vaji. Bend
je v živo (oz. na vajah) zvenel boljše kot na teh posnetkih, so pač
amaterski posnetki, narejeno je tako dobro kot pač znamo. Zvok bobnov se
mi zdi da je super uspel glede na način snemanja (snare lepo poka) in kitare se mi zdijo
dokaj brutalne (ĐĐĐ), zveni pa zadeva ful boljše če se posluša na res visoki
jakosti in ne na nekih lih slabih zvočnikih. Če
bo kdo večkrat in pozorno poslušal, bo v drugem komadu (Triumph) našel
ogomno delov ki se navezujej en na drugega (akustka-elektrika,
melodija-riff itd.). Ta zadnja postava je
bla najbolj obetavna do zdaj ampak smo bili samo trije, v dveh letih žal
nismo uspeli dobiti manjkajočih članov... Zato sem zdaj ta 2 komada,
kot že napisano, izdal kar pod imenom mojega starega benda... Upam da
prideta še druga 2 komada s te postave... In res si želim da bi dobil folk s katerim bi lahko naredili pravi bend. |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
morgen ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 28.Sep.2020 Status: Offline Points: 27 |
zanimiv pristop in dober - izviren zvok!
ne razumem kako je ta spolirana moderna produkcija postala univerzalen standard
|
|
![]() |
|
Hvala. Glede moderne produkcije tudi jaz ne vem, zadnjih 10 let mi skoraj na vseh metalskih albumih bobni zvenijo identično in vse je preveč umetno-čisto... Demo MMXX meni zveni res ful dobro, sploh če se posluša naglas. ![]() |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
sovdat ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1000 |
Fajn je izpadlo vse skupaj, taki malo natreširani Helloween/Scanner :D Tudi meni se sound dopade |
|
![]() |
|
Pero ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3747 |
Ja, vokal manjka...to so samo ful dolgi introti :)
|
|
![]() |
|
Komadi so bli narjeni za vokal, tako da vokal definitivno manjka. Res škoda da ni folka za tako muziko igrat...
https://www.metal-archives.com/bands/Metalizator/3540475107 |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Mosquito ![]() Newbie ![]() Joined: 17.Aug.2022 Location: Slovenija Status: Offline Points: 17 |
Men je tole slišat zakon :)
|
|
![]() |
|
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11382 |
Vrhunsko!!!!
|
|
![]() |
|
Speadge ![]() Senior Member ![]() dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Offline Points: 1900 |
Dobro zveni tole ... res dobro.
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
![]() |
|
Mrtupevc ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1759 |
Če citiram reklo od kolega: "Hudo k hren, da se ti oko orosi!" Pa en velik
![]() ![]() |
|
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
|
![]() |
|
robert_balordo ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 27.Aug.2016 Location: Gozd Status: Offline Points: 149 |
upam da sem pravi link kopiral, sem vedno neroden kar se tiče tege IMGUR-ja ker ga zelo malo uprabljam....tle imate še alternativni sken z različnim kontrastom (meni je bolj všeč) pa natistnjeno naslovnico za CD. Me veseli da vam je všeč risba :) Produkcija demota je res odlična! Edited by robert_balordo - 15.May.2023 at 08:54 |
|
![]() |
|
Mrtupevc ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1759 |
Ja čist preveč hudo no... vse mislm
![]() |
|
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
|
![]() |
|
Hvala za pohvale.
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |