![]() |
W.A.S.P.+ Armored saint, OHIO - USA - 1. december |
Post Reply ![]() |
Author | |
robert_balordo ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 27.Aug.2016 Location: Gozd Status: Offline Points: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 23.Nov.2022 at 21:05 |
Dober večer, metalci! Vem da verjetno se ne bo nobeden udeležil tega koncerta, a vseeno odprem to temo, morda se vam zdi zanimivo, pa morda imate kakšno vprašanje, pa lahko pride do kake zanimive debate. Skratka:
Včeraj me je direktor vprašal če lahko grem za par dni v ZDA (službeno, itak), seveda kje je problem. OK-nisem še bil v Ameriški celini. No, prva stvar ki mi je padla na pamet je (itak stara prfuknjena metalska glava) poglejmo če je kak koncert v bližini. In no bodo tam v okolici igrali WASP in Armored saint, v majhni hali, v majhni vasi, v pizdi materni...ma zakon, tako da se gre! :) No, Faturja zanima kakšen zvok imajo tam koncerti :) Ko bom spet doma javim :) Robert
|
|
![]() |
|
Kristjan ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 28.Nov.2010 Status: Offline Points: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jst sem enkrat sanjal, da sem u Parizu na WASP koncertu, samo takrat je biu u bendu še Chris Holmes. Interpretacija:
![]() Upam, da bo v Ohiu vsaj pol tolk dober koncert, kot takrat v 'Parizu'. Srečno pot pa po povratku objav kakšno fotko! Drugače bodo pa na soboto 13.5.2023 WASP v Padovi, če še kdo sanja o njih. Mi imamo zaenkrat poln avto in rezerviran hotel, sem pa zihr, da bo še nekaj interesentov z lastnim prevozom, tko da dejte se zment...
|
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Online Points: 4656 |
a ti si tisti z belimi all starkami, ki drži v roki vrečko s skritim alkoholom v njej?
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Šujo ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3203 |
ne, tist je chris holmes iz WASP.
Roberto, preverk ce so karte se, ta tour je kr sold out v zda
|
|
Fuck you and the horse you rode in on
|
|
![]() |
|
Mosquito ![]() Newbie ![]() Joined: 17.Aug.2022 Location: Slovenija Status: Offline Points: 17 |
Kolkr sm gledu niti en venue še ni razprodan.
|
|
![]() |
|
Pero ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3747 |
Kako ima vasica s cca 2500 prebivalci dvorano, ki sprejme vse ljudi?! Mind blown.
|
|
![]() |
|
Poli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11045 |
To je vaško zaklonišče za vse prebivalce. ;) |
|
![]() |
|
robert_balordo ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 27.Aug.2016 Location: Gozd Status: Offline Points: 149 |
Kristjan, slika je zakon,. sanje še bolj verjetno! jaz bi dodal še kak kozarec rdečega vina. Kaj pa je tisti francoski kuščar? :)
Bom spremljal, lahko kupim karto pa preden grem ja :) ja, to je ko da bi igrali v Divači :)
|
|
![]() |
|
Vitoslav ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 07.Mar.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 218 |
Se spomnim kako desetletje nazaj, ko smo se vozili na W.A.S.P. v Italijo (Treviso?), pa so igrali uro in pet minut. Tisto obdobje enkrat, v razmaku nekaj mesecev, sem bil tudi na Bruce-u Springsteenu v Trstu. Dec je takrat imel preko 60 let pa je igral reci in piši štiri ure. Že stat je bilo težko ta čas, tip je pa igral in skakal na odru. Tako da kar se mene tiče... W.A.S.P., zakon muzika, na solo live koncert se pa verjetno ne bom več fural.
|
|
![]() |
|
Šujo ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3203 |
eh, vito, puzsy. Leta 2004 sno slo v zagreb, cakali cc 3 ure decwmbea na mrazu pred dvorano za manj kt uro spila...
Ne vem kok je razpeodan, vem da so dallas celo odpovedal zarad overcrowdinga...
|
|
|
|
![]() |
|
ja Šujo, na facebook strani piše da je ful koncertov bilo razprodanih. Js sm karto že kupil :) 30 dolarjev!
|
|
![]() |
|
Vitoslav ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 07.Mar.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 218 |
Šujo dej mal razlož zakaj točno si me pri mojem prispevku opredelil kot Pussjya?
![]() |
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10816 |
Manowar so leta 2008 v Bolgariji igrali 5 ur. |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
ker smo mi čakal več k eno uro več za 20 minut špila manj :D
|
|
|
|
![]() |
|
Madafaka ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 655 |
No, in kako je blo?
|
|
Raul artista, siempre Madridista!
|
|
![]() |
|
Speadge ![]() Senior Member ![]() dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Offline Points: 1900 |
14.5. 2023
W.A.S.P. - 40 years LIVE World Tour, support: Images of Eden - Kino Siska
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
![]() |
|
Kristjan ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 28.Nov.2010 Status: Offline Points: 315 |
Fino... loh bi javl predn sem si predsedniški apartma u Raddisonu Padova rezerviral... naj se potrdi še kej dobrga za prvi vikend maja, da pade petarda vikendov z dentriMEnTAL aktivnostmi... pol pa penzija/neck brace/slušn aparat.
|
|
![]() |
|
Blackie je vstopu v meno, zato ga čaka par dni intezivnih ginekoloških preiskav, tko da sta skenslana oba koncerta v Italiji.
Posledica tega je, da dva prijatla iz tujine iščeta karti za nedeljski koncert v Ljubljani... tko da če mate karto ampak vam grejo WASP na kurac, mi javte (prosim kar pofočkajte v temi, ker nimam paranoid accounta vezanga na e-mail in ne dobivam PM obvestil).
|
|
![]() |
|
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11382 |
cel koncert lipsync 0_o in pojasnilo: Edited by frogstomp - 10.May.2023 at 10:05 |
|
![]() |
|
Mosquito ![]() Newbie ![]() Joined: 17.Aug.2022 Location: Slovenija Status: Offline Points: 17 |
Jah, nevem kva naj rečem, men je čist dobr povedu in se že veselim nedeljskega koncerta, če bo :)
|
|
![]() |
|
Glede na nasprotujoče si informacije v novicah zadnje dni, bi rabu nek dodaten info. Ali bodo na voljo sedišča za obiskovalce? Ali obiskovalci lahko prinesejo svoj zložljiv stol? Kako je z ležalniki? Hvala vnaprej za info!
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |