Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - FRIENDS UNITED HARDCORE FEST 2011 (MC Pekarna, Maribor, 17.11.2011)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

FRIENDS UNITED HARDCORE FEST 2011 (MC Pekarna, Maribor, 17.11.2011)

 Post Reply Post Reply
Author
Message
hc_pomurje View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 15.Nov.2010
Location: Slovenia
Status: Offline
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hc_pomurje Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: FRIENDS UNITED HARDCORE FEST 2011 (MC Pekarna, Maribor, 17.11.2011)
    Posted: 09.Oct.2011 at 16:46
LISTEN TO THE YOUTH booking and promotiom in SINDIAN UNDERGROUND predstavljata:

FRIENDS UNITED HARDCORE FEST 2011

TONEDOWN (Berlin)
VOICE OF VIOLENCE (Šentilj)
BROKEN TRIGGER (Lendava/Ljutomer)
BEFORE THE MURDER (Lendava/M.Sobota)
UNTIL DEATH (Maribor/M.Sobota)

VSTOPNINA: 5 eur (z rezervacijo), 6 eur na dan koncerta

REZERVACIJA KART: sindian-underground.com/tickets (zadnje rezervacije 16.11.2011)

----------------------------------------------------

TONEDOWN (Berlin)

Tonedown so nastali na začetku leta 2005 v Berlinu. Začetki so bili težki in veliko se je eksperimentiralo, toda kot underground band z mnogimi nastopi so poželi slavo in pridobili množice fanov. Kmalu so izdali dve DIY plati, igrali širom srednje Evrope in začeli nastopati z mnogimi znanimi bendi. Več je bilo nastopov, večja je bila želja in zagnanost, da zapišejo svoje ime v hardkor sceno. Po petih letih underground nastopov polnih strasti in podpore svoje familije, fanov in prijateljev so prodrli v Evropski hardcore. Oder so si delili z mnogimi znanimi glasbeniki kot so: Death Before Dishonour, The Mongoloids, Nasty, Violence approved, Cruel Hand. Leta 2010 so imeli evropsko turnejo in naredili masaker tudi v Celju, kjer so imeli lokalno podporo s strani Broken Trigger (Ljutomer – Lendava) in Silence Before (Maribor). Bend sestavljajo Alex in Steve (vokal), Niko (bobni), Ayk (bass), Shaytl (kitara), Omora (kitara). Njihova glasba je prodorna, napolnjena z pozitivno energijo in močnimi breakdowni. Fantje ostajajo zvesti svoji glasbi, oboževalcem in družini. Kot pravijo sami: “No fake, no fashion, this is more than underground!”


VOICE OF VIOLENCE (Šentilj)

Band je bil ustanovljen leta 2005. Prvi člani benda so bili Žan, Domen in Martin. Kmalu za njimi se jim je pridružil kitarist Jure, ki je bend osvežil z novim znanjem glede glasbe. Tako so iz dneva v dan postajaliboljši in boljši. Leta 2006 je kitarista zamenjal Marko, kar je pomenilo še več novih idej in ozvežitve v bendu. Ustvarili so svoj stil glasbe in začeli koncertirati po Sloveniji. Igrali so z mnogimi slovenskimi in hrvaškimi bendi po Sloveniji in odziv publike je bil presenetljivo pozitiven. Zasloveli so kot najmlajši hardcore/metalcore band v Sloveniji, saj je imel njihov najstarejši član le 18 let. Sedaj pripravljajo material za novi album.Člani benda: : Domen Kikl(dolen) - vocals Martin Kikl(predator) - bass guitar Filip Vadnu - Guitar Marko Straus(hauz) -Guitar Zan Dolajs(rambo) - Drums


BROKEN TRIGGER (Ljutomer/Lendava)

Broken Trigger je mladi slovenski hardcore band iz Pomurja. Njihova glasba sloni na melodičnih rifih in bone crushing breakdownih.
Band se je formiral februarja leta 2009 s strani Simona (kitara) in Edija (bobni). Ideja o ustanovitvi benda je prisla na plano z željo po ustvarjaju in pisanju glasbe. Kmalu sta se bendu pridružila Hugi (vokal) in Beno (bivši vokal in bobnar). Na žalost je Edi zapustil skupino zaradi osebnih razlogov in ga je nadomestil Beno. Manjkal je še samo kandidat za igranje basa v bendu. Pridružil se jim je Jure in band je začel rasti in ustvarjati.
Po mnogih menjavah članov danes bend sestavljajo Simon (kitara), Marko (kitara), Domen (vokal), Andrej (bobni) in Jan (bas kitara).
Band se počasi vzpenja, koncerti se vrstijo en za drugim v Sloveniji in tudi v Avstriji. Letos pričakujemo tudi posnet EP z novimi komadi. Njihovi koncerti so vedno dobro obiskani in polni energije. Lansko leto se je formirala tudi skupina podpornikov benda t.i. Pomurje Hardcore Crew, ki stalno obiskujejo njihove koncerte in jih 100% podpirajo. Fantje ljubijo
hardcore,delajo s srcem in v MC-ju lahko pričakujemo konkretni masaker.


BEFORE THE MURDER (Lendava/M.Sobota)

Before the Murder prihajajo iz Lendave. So mlada nadobudna hardcore/metal zasedba, ki svojo različico metala nadgrajuje z hardcore elementi in s tem ustvarja svežino, ki je prav unikatna za Slovensko sceno. Zanimivo mešanje melodije, z ubijajočimi breakdown-i in kitarskimi rifi oblikuje njihov zvok. Zasedba, ki se je pojavila že na večini slovenskih odrov z mnogimi domačimi izvajalci se z vidnejšo hitrostjo predstavlja tudi v tujini. Oder so delili z mnogimi znanimi bendi njihovega žanra kot so Here comes the Kraken, War from a Harlots Mouth, Trigger the Bloodshed,Breakdown Of Sanity,...


UNTIL DEATH (Maribor/Prekmurje)

Ideja o ustanovitvi benda Until Death se je porodila ze leta 2006 v Nemčiji, kjer je Darko (Through it all) prežilev dolgih 28 let. Po vrnitvi v Slovenijo se je bend začel formirati. Leta 2008 se je prvi priključil Aleš, z letom 2009 je prišel Luka ( Curse of Instinct, Happy Ol McWeasel), Gregor ( Reject, Payback) , Igor in začeli so se pisati komadi. Leta 2011 je prišlo do spremembe člana, saj je Igorja zamenjal Miha (Reject, Payback) in sedaj igrajo s polno paro naprej.
Until Death igrajo grobo in glasno. Obožujejo moshpit in radi čutijo agresijo in moč njihove glasbe. S svojimi komadi poskušajo predstaviti realne situacije v družbi, svetu in trpljenje “modernega” človeka, kateri se še z zadnjimi močmi prebija skozi življenje današnjega fucked up sistema. Sami pravijo: “ Vsi skupaj smo v kaosu današnjega sveta, zato delimo svoje misli in pozitivno energijo preko naše glasbe in koncertov! Never surrender, never give up and fight back all the fucktards!”




Edited by hc_pomurje - 09.Oct.2011 at 16:55
HARDCORE POMURJE CREW
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,297 seconds.