Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 30/11/2019 United HC Breka IV - MIKK - MS
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

30/11/2019 United HC Breka IV - MIKK - MS

 Post Reply Post Reply
Author
Message
ak47 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29.Jul.2009
Location: Slovenia
Status: Offline
Points: 74
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ak47 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 30/11/2019 United HC Breka IV - MIKK - MS
    Posted: 20.Nov.2019 at 09:14
United HC Breka IV
Sobota:30.11.2019
MIKK Murska Sobota
Vstopnina:5€

Vstopnice so v prodaji v MIKKovi kavarni.

FB event:
https://www.facebook.com/events/2401268540160823/

--------------------------------
1-The Dog
Wroclaw / Poland

The Dog so Hardcore skupina iz Vroclava(Poljska), ki so jo leta 2013 ustanovili nekdanji člani zasedbe We Are Idols in Ass to Mouth. Njihova začetna ideja,je bila nekje na meji powerviolence, metala in klasičnega hardcore punka. Tovrsten je bil tudi njihov - EP "The Value of Life is Negative" - ki se je pojavil v nekaj mesecih po prvih vajah. Zadeva za oboževalce Trash Talk in Nails z nihilističnimi besedili in pokopališkim vzdušjem. Nato je prišel drugi EP "Fountain Of Youth" in prvi celotni album "The Devil Comes At Night". The Dog so odigrali veliko koncertov na Poljskem, v sosednjih državah in naredil dve evropski poti. Pristali so na skoraj vseh vrstah odrov - od kleti,prek dvoran, do velikega odra na prostem. Leta 2018 je izšel LP "I Am you", ki se je za razliko od prejšnjih materialov rahlo priklonil vzdušju trde alternative iz 90-ih à la Crowbar, Biohazard, Merauder.

2-Chaver
Halle / Leipzig DE
https://chaverband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/chaverband/

CHAVER so 3-članska hardcore / metal skupina iz Leipzig-a iz Nemčije. Nastali so leta 2016 in od takrat razvili mešanico metalskega hardcora in hitrega Punka. Besedila obravnavajo družbene in ekonomske krivice. Po 7 "Split, dveh EP-jih in različnih turnejah je skupina v začetku leta 2019 izdala prvenec " Transference " na INJUSTICE records, za katerega menimo, da bi morali preveriti, če ga še niste!

3-Obscene Revenge
Middle East Coast / Italy
https://obscenerevengeofficial.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ObsceneRevengepunx/

Obscene Revenge so streetpunk antifa band iz Italije, ustanovljeni leta 2014 iz pepela drugih zgodovinskih Streetpunk bandov (Atti Osceni in Total Revenge). Prvo leto so posneli EP “Don’t clean up this Blood”, drugega "This is War" pa v letu 2017. Še vedno so pod vplivom skupin kot so Casualties in Unseen, z dobro odigranimi preprostimi skladbami na prvencu. “Try to deny this” (2018) ima 11 skladb (+ uvod), ki jih prepevajo v italijanščini in angleščini, ki nikomur ne prizanesejo - “State of Police”, “Bastards religion mediatic whore”, “No more liars”).
---------------------------

SEE Y'ALL ! ! !
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,262 seconds.