Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 2025/05/03 RIOT!!!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

2025/05/03 RIOT!!!

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 2025/05/03 RIOT!!!
    Posted: 27.Apr.2025 at 00:10

Kar sramota da ni teme za ta koncert, še manj kot en teden do madafakin RIOT spektakla! V soboto, v Sloveniji. Ne vem kako da ni razprodano... Eno karto imam viška, če kdo rabi naj napiše sm. Komaj čakam! Star

Edited by Gašper Fatur - 27.Apr.2025 at 00:11
FUCK THE WORLD
Back to Top
Powerandpain View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Apr.2025 at 14:40
What is gonna take to make you RIOT!!!
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2025 at 11:06
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2025 at 01:06
Originally posted by Powerandpain Powerandpain wrote:

What is gonna take to make you RIOT!!!

Že napoved tega koncerta je zadostovala hehe. V nedeljo sm se peljal skozi Medvode in vidu ogromen "jumbo" pano/plakat za koncert, ful lepo videt. Še par dni do ĐĐĐ! Star
FUCK THE WORLD
Back to Top
jerrej View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jerrej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2025 at 10:01
Odlična časovnica za stare kosti :)
Back to Top
Stratego View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Stratego Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Apr.2025 at 19:48
Hail to the warriors... pa pojdimo na tole.
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.May.2025 at 07:17
Prodaja se 1 karta, 20e. pisi ce rabis. koncert jecrazprodan.

Edited by Powerandpain - 03.May.2025 at 13:23
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.May.2025 at 16:23
Odličen in dramatičen koncert! Star
FUCK THE WORLD
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.May.2025 at 17:28
Se strinjam in vsaka cast pevki ki so ji rekli Katrine in ostalim dvem karaoke pevcem ki so resli vecer. Pevcu od Riot pa tudi kapo dol za frontanje tudi brez vokala.

Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.May.2025 at 18:01
Wow ste pisci... Jest pa firbčen kot stara tercijalka.... Očitno bom moral počakati na uradno recenzijo paranoidovcev...

Edited by devlin - 04.May.2025 at 18:02
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.May.2025 at 19:45
Crystal viper=zakon, energičen, odigran brez fušanja, nastopaško in odličen odziv publike, Marta je bla presenečena nad odzivom slovenske publike, kjer nastopa prvič. zaradi odziva publike je bil bis.
Riot-pevec ni mogel pet zaradi laringitisa, je pa zato bil dober frontman in vodil nadomestne 3 slovenske prostovoljne pevce ki so rešli večer. odličen nastop in vzdušje dosti petja publike setlista je bla klasična z največjimi hiti+restless breed, road racer, take me back.
after je bil ravno prav demencjalen da je bil zabaven, hvala organizatorju za super večer!
Back to Top
Stratego View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Stratego Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.May.2025 at 21:22
Poklon vsem vpletenim, ki so izpeljali tale koncert in špil od Riot Clap

Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.May.2025 at 09:20
Lih dobr prletel z dopusta, tko da mi je pretehtal počitek nad iskanjem kart zadnji trenutek in gužvat se v nabito polni dvorani, kjer od bandov poznam 100% Metalsteel, 0% Crystal Viper in nekaj Riot komadov (zadnje par dni sm se hypal z  posnetki koncertov)... ampak po tem kar sm slišal se je zgodil neki najlepšega kar lahko domača scena ponudi in je zaradi tega v neki čisto svoji ligi v primerjavi s tujino. Ta rešitev z grli domačinov.. oh, solzice <3 

Svaka l'dje! Se veselim prebrat reportažo če že ne več vtisov. Kokr je šel FB generalno u cvet sicer skos upam, da bodo forum spet doživel preporod, čeprov verjetno lajamo na davno uvelo drevo.
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.May.2025 at 10:07
Ko sem pred dvorano vidu DJ Žida v festivalski opravi (šlape, beli štumfi, ...), si niti pod razno nisem predstavljal, da bom priča najboljšim Heavy Metal Karaokam z DJ Židom ever. Tole je bil najbolj METAL event in pika. Band mora imet jajca, da prepusti vokal(e) nekemu več ali manj random folku (ok, Ketrin poznajo, pa vseeno) in Riot so dokazal, da jih imajo več kot vsi Walmarti trenutno na zalogi. Enako velja za vse tri, ki so Toddu reševali rit - Ketrin, Urban, Andrej, bravo!

Bloodstreets

Edited by Pero - 05.May.2025 at 10:08
Back to Top
jerrej View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jerrej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.May.2025 at 10:07
V vseh teh letih sem doživel že marsikaj, a Riot Karaoke pa še neSmile.
Klobuk dol vsem vpletenim za realizacijo.
Edina graja gre basistu, saj se je cel špil držal ko mila jera (mogoče je mislil da mu ne bo treba špilat, ker bo itak odpadlo), ampak slovenčki se ne damoBig smile
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.May.2025 at 10:26
Kdo pa je tale Andrej? To zveni vrhunsko bemti boga, to niti malo nima občutka karaok ampak vrhunske vokalne forme. 
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.May.2025 at 10:40
Andrej je od Snowblind
Back to Top
Gorjanec View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gorjanec Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.May.2025 at 19:50
Tole je bil res koncert, o katerem se bo v slovenski metal sceni govorilo še desetletja (podobno kot Blind Guardian v Dvorani VPK 2006).
Kot je povedal Pero, vsaka čast Riot, da so nastop sploh izvedli - take dostojanstvene poteze je pomoje zmožen le redkokateri bend. (Naslednji dan na Dunaju so sicer koncert odpovedali.)
Jebiga, nismo dobili glih 100% Riot, ampak če je kdo zahteval denar za karto nazaj, naj vrne tudi svojo izkaznico. Osebno sem Riot predhodno v živo videl že vsaj 3x, ampak tole je bila res edinstvena izkušnja; kdor se jih je nadejal videti prvič, sem pa ziher, da bo še kaka prilika.
Ketrin, Urban in Andrej - poklon. Sploh slednji je po izrazu na obrazu sodeč s svojim vokalom totalno (pozitivno) šokiral tudi Todda.

Sicer pa lepo je bilo videti toliko starost na kupu in toliko znanih obrazov, ki jih žal vidim le enkrat na leto ali dve (ob podobnih priložnostih). Pa tudi cel kup družin z otroki - tole je bila vsaj trigeneracijska metal žurka.

Pa seveda pohvala organizaciji - nadejam se še veliko odličnih koncertov v prenovljenem Jedru.

Aja pa Crystal Viper je bilo tudi super končno videti v živo - vrhunski nastop in zvočna slika.

Metalsteel pa itak ne potrebujejo Komen Tarja.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.May.2025 at 10:30
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.May.2025 at 20:14
Še boljši Šujotov paranoid report
Back to Top
jerrej View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote jerrej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.May.2025 at 08:10
Lepo spisano, bravo. Res še enkrat pohvale Roku in še enkrat spodbuda za naprej. A ni nekaj najboljšega, da ni treba potovati po Evropi, Nemčija KIT, Atene UTH, itd... ko pa imaš zadevo pred tik pred nosomSmile.?
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.May.2025 at 08:34
Katarinin komentar iz FB:

Spodobi se, da se po nekaj dneh počitka in jemanja sape vrnem v vikend in navedem nekaj dejstev za vse tiste, ki ste bili prisotni ali odsotni in vas mogoče zanima.
To, kar se mi je zgodilo, se živemu zemeljskemu bitju zgodi ne več kot enkrat v življenju, vsaj tako piše v pravljicah.
Pisala sem že o tem, koliko ljubezni s strani benda sem doživela 2016. In takrat sem si rekla: »To je bend, v katerim bi želela biti backvokalistka do smrti.«
V petek se vračamo z dopusta in ker gremo mimo Bologne, se ustavimo tam na koncertu. Prilegel se je nenormalno, fantje so bli v top formi, kot vedno. Todd mi pa na koncu reče, da je švoh z glasom, da je koncert komaj sfural in da upa, da mu bo naslednji dan glas zdržal, saj je to njihov že šesti koncert zapovrstjo, z ene dvema dnevoma premora. Nisem se dosti sekirala, to mi je vedno rekel in vedno je speljal.
In potem se zgodi sobota. Pot iz Bologne do Gorice je bila dolga, z zastoji in vročino in že je izgledalo, da bom za Medvode zelo pozna. Zamudila sem obe predskupini in res mi je bilo žal. Zastoji na naši AC so vedno neizprosni.
Pet minut preden sem prispela do Jedra, me kliče neznana številka, bil je Rok, organizator koncerta: »Ej Ketrin, kje si?« -»Čez 5 minut bom v Jedru.« -»Dej, prit v kulturni dom, neki te morm prašat.« -»Nimam časa, js grem v Jedro na špil, kaj bom delala v kulturnem domu?« Potem je še neki zap**dil, da kaj težim in da naj pridem.
V sobi v kulturnem domu najprej zagledam Toddov zaskrbljeni obraz, Don je bil obupano nasmejan, Mike in Jonathan pa kar OK na dano situacijo. Rok mi razloži, da je Toddu počil glas in da ne bo uspel odpeti koncerta, Todd mi samo skomigne, ker mi je zgodbo načel že dan prej. In potem zadnje vprašanje, preden mi je srce padlo v hlače. »A bi ti odpela, a znaš komade?«
Valda znam komade, ampak jih znam za pod odrom. Imela sem dve minuti za razmislek. Nisem razmišljala, Todd mi je že ponudil njegova besedila, ne vsa, novejša bi lahko poiskala na telefonu. OK, gremo, mamo to!
Počutila sem se največja semi-frajerka, taka s cmokom v grlu in solznimi očmi. V bistvu je to življenjska priložnost, izpolnitev sanj, po drugi strani pa priložnost, da zaradi utrujenosti, treme in nepripravljenosti (jah, pela nisem od zadnjega koverja z Janom SkyEye, pa še takrat je bil to dvodnevni projekt) vse totalno zaje**m.
Zgodilo se je nekaj vmes. Odpela sem večino komadov, na dveh sta se pridružila še Urban in Andrej (ne rabim ju posebej imenovat, o njiju se je že veliko pisalo; obema čestitke za pogum, pripravljenost in talent). Odpela sem, na dano situacijo, solidno, not great not terrible, če pa ne bi bila tako vzhičena, bi se verjetno deset minut pred koncertom le spomnila, da bi se lahko upela in bi potemtakem tudi Thundersteel zvenel ne-četrt-tona prenizko. Ampak, kaj čmo!
Hvala Roku za organizacijo, hvala prijateljem za podporo in hvala Slo metal sceni, da je sprejela situacijo in se vživela, tako kot smo se morali vsi, na in pod odrom. Mojim zlatim Riotkom sem se pa itak že 200x zahvalila za priložnost in za dejstvo, da so verjeli, da zmorem. Mislim, da je tudi mrki DVS na koncu spustil jezo, saj je bil z ostalimi člani tudi on pobudnik, da me vzamejo na Dunaj za pomoč na zadnjem špilu. Skupno smo se odločili, da to ni najboljša ideja, ker ni vsaka scena SloMetalScena. Mislim, da sem povedala vse. Verjetno ta zapis ni najbolj privlačen za FB objavo, ker folk pregleda slike in prebere dva do max tri stavke, kar je več, je preveč, ampak vzemite to kot nekakšen blog. Morala sem se izprsit.
Ladies and gents, the mighty RIOT V!
Love you all. Lahko noč!
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.