Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - Raven Death
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Raven Death

Post Reply Post Reply Page  123>
Author
Groupie
Groupie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Raven Death
    Posted: 09.Dec.2008 at 17:31
www.myspace.com/ravendeathslovenia

mail: ravendeath.band@gmail.com

Edited by lord_morthron - 03.Dec.2009 at 17:19
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 17:54
A to je nastal kot protiutež neprolith (al kar kol so že uni k sm jih zanč pohvalu da so odlični), da se nebi slučajno povprečna kvaliteta slovenskega blacka izboljšala?
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 20:40
Sej ful ne maram kurcat, sam... Tole je res pod povprecjem, se za demo bende LOL

Mislm, wtf je z vokalistom? Pa zakaj ste kopiral Satyricon riff, ka nima nobene veze pol z nadaljnim komadom?LOL
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 20:44
ne sodt po kumadu iz majspaca
tist je dost u kurcu
sej se boste ujel pa bo kul
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
olci View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote olci Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 21:10
matr ste eni zabluženci, naj bend špila kar hoče, saj so mladi, bojo sčasoma že najdli svojo zvrst
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 22:29
Ma če slabih stvari nben ne skurca pogosto ostanejo slabe. Verjamem da band lahko postane dober, zdej pač ni, ne vem zakaj bi samo dobre kritike dajal.
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 22:33
No, men ni tak skozlano slabo ... ampak mater, vokali so pa res kurčevi. Rajš poslušam Stephen Hawkinga pet
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 22:52
nevem kaj je s posnetkom, ampak v živo so mi bli 2x res zakon, vokal je pa v živo velik velik plus, tko da mogoče so mal nereprezentativni posnetki tole.
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 23:16
Glede glasbe zaenkrat nimam nekega mnenja, vas nism v živo slišu še.

Samo omenil bi da mi je ime malce mimo. Nočem spet soliti pameti ampak mi ne gre v glavo zakaj se odločite raje za Raven Death ki je tako direkt klišejsko ime ko bi pa namesto tega stalo kaj slovenskega (izpadlo bi bolje, lep primer recimo Somrak), tele angleške fraze so že prekomerno izrabljene.

To bi sicer rekel tudi za nekatere druge slovenske bande, ampak kokr vam vsem skupaj paše... Pa ne da sm nek überzaveden Slovenec ali kaj ...

Edited by rožica - 09.Dec.2008 at 23:16
Back to Top
aarseth View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aarseth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 16:34
ej folk ne se zanasat na tist demo na myspace ker je biu doma posnet ze neki cajta nazaj in mamo to cist sam zato d neki sumi ko prides na ns myspace.LOL Sj zle ze iscemo studio za demo plato, tm se bomo pa maksimalno potrudl za cimbolso kvaliteto.Smile

Edited by aarseth - 19.Dec.2008 at 14:51
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 16:51
men bi bil pa ta posnetek na myspace zakon, ce bi bil tam nekje iz 78ga leta

tut vokal mi je kul, pa vse, k je cist raaaw pa sumi

edin une klaviature bi vn vrgo.....
Back to Top
lord_morthron View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2008 at 17:38
Ja vemo, demo je za en k*rc, delamo na tem, da bomo to popravl, v živo je (tut vokal) boljš.
Kr se pa tistga rifa tiče, ni skopiran od satyricon, čeprou se res podobn sliš, ampak je bil narjen že zdavnej, preden smo mi za Satyricone sploh slišal.
Back to Top
Cleia View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cleia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Jan.2009 at 01:59
Erm...Aarseth pa Lord Morthron...a že mate studio?
Jz loh spedenam za 15€ na uro, loh se cena še zbije, ker gazda pozna mojga polbrata. Pa nek bliz Kranja je ta zadevšna.Wink

Drgač je demo res porazen, v živo ste me dvakrat navdušli. Še mal cajta pa truda bo treba posvetit da boste z moje strani res poslušani. Itak smo kolegi, če ne zrd druzga pridem na koncert vsaj zarad tega.Big%20smile
Ziggireti ružijo! :D
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jan.2009 at 10:00
Originally posted by Cleia Cleia wrote:

Erm...Aarseth pa Lord Morthron...a že mate studio?
Jz loh spedenam za 15€ na uro, loh se cena še zbije, ker gazda pozna mojga polbrata. Pa nek bliz Kranja je ta zadevšna.Wink

Drgač je demo res porazen, v živo ste me dvakrat navdušli. Še mal cajta pa truda bo treba posvetit da boste z moje strani res poslušani. Itak smo kolegi, če ne zrd druzga pridem na koncert vsaj zarad tega.Big%20smile

Ja mamo že zrihtan plac pr Žužku doma, snemamo enkrat med zimskimi. Useen hvala!!!!!!!!
Back to Top
engl View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote engl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jan.2009 at 16:36
žužk the pruducent .... podpisali boste z nuclearci  Cool
zadnjič mi je poslau neke sample pa je biu soliden zvok.

Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jan.2009 at 18:03
Originally posted by engl engl wrote:

žužk the pruducent .... podpisali boste z nuclearci  Cool
zadnjič mi je poslau neke sample pa je biu soliden zvok.

bedasto se mi sliš :D
The real monsters are often just people.
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Feb.2009 at 15:41
EP bo zun enkrat aprila (če bo šlo use po načrtih), za probo pa je na myspaceu že intro (The Approaching Storm)!!!
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 16:32
Evo, naš nasledn špil: Black Gore Fest II, Blue Hell, Budimpešta.
Ker se je pojavilo zanimanje za koncert, bi tiste, ki bi radi šli zraven, prosil, če me kontaktirajo na mail (lord-inferia@windowslive.com), da vem, če se splača organizirat avtobus! Prosim, če mi sporočite to le tisti, ki ste že sigurni, da lahko greste, da ne bo pol pizdarij. Lohk mi pa tut u downu poveste!

Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 16:53
lol
kdaj je to?pa kdo je zrawn
mau me mika ampak sam če bo poln bus
kr napol prazn je brezveze pa še ful keša pride
pa še smešn mije,pa dejte nas na guest listoLOL
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 16:59
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

lol
kdaj je to?pa kdo je zrawn
mau me mika ampak sam če bo poln bus
kr napol prazn je brezveze pa še ful keša pride
pa še smešn mije,pa dejte nas na guest listoLOL

Ja sj se men tut mal smešn zdi, da gre folk z nami, še sploh glede na to, da smo pol že takoj 14. 5. u downu anpak če jim paše pa če plačejo, pa nej gredo, zarad mene tut u Burkino FasoSmile
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 17:19
no še zmeri ne vem kdaj tole jheBig%20smile
če je med tednom kr pozab
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
Siph View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Siph Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 01:48
Originally posted by lord_morthron lord_morthron wrote:

Ker se je pojavilo zanimanje za koncert, bi tiste, ki bi radi šli zraven, prosil, če me kontaktirajo na mail (lord-inferia@windowslive.com), da vem, če se splača organizirat avtobus! Prosim, če mi sporočite to le tisti, ki ste že sigurni, da lahko greste, da ne bo pol pizdarij. Lohk mi pa tut u downu poveste!

Iskren nasvet, če bo folk zainteresiran, pober kavcijo (dnar vnaprej), ker ti bodo kenslal ti že zdej povem.
Troll
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 16:55
Originally posted by Siph Siph wrote:

Originally posted by lord_morthron lord_morthron wrote:

Iskren nasvet, če bo folk zainteresiran, pober kavcijo (dnar vnaprej), ker ti bodo kenslal ti že zdej povem.

Ja, jasn, plača se vnaprej, ker tut slučajno ne mislm hodt u minus zarad tega!
Back to Top
HellFucker View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote HellFucker Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.May.2009 at 11:49
Satan Is My Boyfriend
Back to Top
HellFucker View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote HellFucker Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.May.2009 at 12:01
pa še tole Wink

Satan Is My Boyfriend
Back to Top
demshy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote demshy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.May.2009 at 09:39
uf tole včeraj je pa res blo pozitivno presenečenje!
vokal je zakon!!
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 10:27
Ok, slaba novica: Kristina zapušča bend!!!!!!Unhappy
Igraja bo še 6. 6. na bazenu, pol pa gre!
Tko da bend išče zamenjavo. Če je kdo zainteresiran, nj me pokliče na št.:
041 826 763, al pa nj mi piše na mail: lord-inferia@windowslive.com. Zaželeno je, da je star/a vsaj 15 let, pa da je nek bliz Kranja doma. Spol ni pomemben!
Back to Top
Windir View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Windir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 11:34
mogoče bi blo smiselno napisat še kaj Kristina dela v bendu?
Back to Top
Hopsy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hopsy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 11:58
details details
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
Back to Top
Luxpalloris View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Luxpalloris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 12:06
kristina igra klaviature, sodeč po myspacu.

vaš intro mi je prou ušečen drgač
Back to Top
aarseth View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aarseth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 12:27
ja kristina je klaviaturistka, tko da iscemo klaviaturista al pa klaviaturistko...
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 14:14
Originally posted by Windir Windir wrote:

mogoče bi blo smiselno napisat še kaj Kristina dela v bendu?

sori, pozabu, mal sm zaspanWacko
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2009 at 14:57
Tolk, da nardimo stvar uradno:
Bend je dobil zamenjavo za prejšnjo klaviaturistko Kristino. Njeno mesto je prevzela Manca Ropret. Upam, da nam ne bo treba čez pol leta spet iskat zamenjave!Smile
Back to Top
martinck View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote martinck Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2009 at 15:50
No končno!! Sm počas že dvomu da se bo sploh kdo najduSmile
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2009 at 15:58
VEDNO se kdo najde!
Back to Top
aarseth View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aarseth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 19:08
myspace

Evo na našem spejsu smo objavili prvi promo mix iz prihajajočega EP-ja... Upam da stvar popravi tisti grenki okus prejšnega demo posnetka, kajti tu je nova verzija le tistega!

Posneli smo večinoma že vse, stvar pa se mora še dokončno zmixat (žužk bo najebov hehehe)...

Komentarji dobrodošli! (upamo da tokrat boljši )

Edited by aarseth - 07.Sep.2009 at 19:09
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 20:55
ful dobr!!!
ni moja zvrst ampk full dobr!!
Thumbs%20Up
ud unga posnetka se sploh razlikuje...
prov dbest:D
tut utis name 100% popravlen
kr tko naprej!!!

Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 22:40
Thumbs%20Up
yea!

še nekej detajlov naredimo, potem pa končni mix pa smo! že zdj poka, tko kt je trebaPinch
Back to Top
kusir View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kusir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 00:11
I'M IN THE NIGHT!!! :D
Back to Top
Abyss View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Abyss Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 01:17

Ja super se slisSmile 

Back to Top
Hopsy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hopsy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 06:39
Glede na zvrst pa to, je dejansko kr kul! Men je všeč!
Še logo zamenjate, pa vs bo folk dejansko kot resn bend jemov :P
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 16:36
Originally posted by kusir kusir wrote:

I'M IN THE NIGHT!!! :D

LOL                    LOL         LOL
LOL                LOL    LOL     LOL
LOL              LOL        LOL   LOL
LOL              LOL        LOL   LOL
LOL                LOL    LOL     LOL
LOLLOLLOLLOL       LOL         LOLLOLLOLLOL

Edited by lord_morthron - 02.Oct.2009 at 15:35
Back to Top
plegueangel View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plegueangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 17:16
Ja, nov posnetek je pa res vredi
Sicer godba ni mojpisofkejk, sam sound je pa tu res precejšen napredek!

Edited by plegueangel - 03.Dec.2009 at 13:11
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
Back to Top
Nerthag View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nerthag Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 19:07
Posnetki bistven, bolši morm pohvalt.
Komad isto slab kot prej... ta mi res ni všeč, upam da so ostali boljši (sodeč po koncertih so, ampak to ni nekej česar se hočem oklepat)

Logo zamenat nujno pa bo kr razlika. Sej nekam pa le gre vse skupi, pa lepo slišat da ste najdl klaviaturistko.
You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...
Back to Top
Domc View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Domc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 20:41
Originally posted by Nerthag Nerthag wrote:

Posnetki bistven, bolši morm pohvalt.
Komad isto slab kot prej... ta mi res ni všeč, upam da so ostali boljši (sodeč po koncertih so, ampak to ni nekej česar se hočem oklepat)

Logo zamenat nujno pa bo kr razlika. Sej nekam pa le gre vse skupi, pa lepo slišat da ste najdl klaviaturistko.

100 ljudi, 100 okusov.. use pa res ne more bit usem ušeč, to b blo dougcajt LOL

za ostale komade te bo pa še mau firbc matrov, kkšn dan, dva, tri...
Back to Top
matos View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 21:32
Originally posted by Vraan Vraan wrote:

Thumbs%20Up
yea!

še nekej detajlov naredimo, potem pa končni mix pa smo! že zdj poka, tko kt je trebaPinch

Ja žužk, pa ne mi rečt da si že v svojem 6 bendu !? Al si tokrat producent, mikser al kva ?
Drugače pa ja, lepo da ste naredil posnetek vredn poslušanja, posnemte še kej s takim zvokom...

Edited by matos - 08.Sep.2009 at 21:32
. . .
Back to Top
Green View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Green Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 22:23
je že posneto, samo čakajo nas še končne finese komadov + mastering. To upam da vam naredi filing da nismo tko zaspan bend kot mogoce delujemo!
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 22:49
Originally posted by matos matos wrote:

Originally posted by Vraan Vraan wrote:

Thumbs%20Up
yea!

Ja žužk, pa ne mi rečt da si že v svojem 6 bendu !? Al si tokrat producent, mikser al kva ?
Drugače pa ja, lepo da ste naredil posnetek vredn poslušanja, posnemte še kej s takim zvokom...

trenutno sem samo v dveh btw haha..

Rejvnom samo snemam/mixam Big%20smile

sicr pa ja posnetih je 6 komadov + intro, vse z istmu soundom, nč batWink

Edited by Vraan - 08.Sep.2009 at 22:49
Back to Top
aarseth View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aarseth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Sep.2009 at 08:22
upam da bo tole kmal vn prslo... ^^
Back to Top
aarseth View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aarseth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Sep.2009 at 12:29
16.10.09 se bo na Mostovni odvijal koncert, žagali bojo, Septic Scum(grind/death metal/hardcore), Raven Death(black metal), Koromač(hardcore/trash/punk). Vrata se odprejo ob 20.00, koncerti ob 21.30.
Vstopnina za člane KGŠ 2€, nečlani 3€, EMOTI 6€
Se vidmo!

Septic Scum: http://www.myspace.com/septicscumgrind
Raven Death: http://www.myspace.com/ravendeathslovenia
Koromač: http://www.myspace.com/koromach
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.188 seconds.