Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Katera metal podzvrst ima tukaj največ fanatikov/poslušalcev?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Katera metal podzvrst ima tukaj največ fanatikov/poslušalcev?

Post Reply Post Reply Page  <12
Poll Question: Kateri metaloidni podzvrsti bi izrekli svojo pripadnost?
Poll Choice Votes Poll Statistics
26 [24.53%]
29 [27.36%]
5 [4.72%]
1 [0.94%]
14 [13.21%]
18 [16.98%]
2 [1.89%]
4 [3.77%]
7 [6.60%]
You can not vote in this poll

Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Electric soul Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2012 at 08:36
Pa sem stisnila svoj glas.
Vsi metalci jejo mamile.. pow jih pol pride z jajdsam domov.. pow se jih pa klati. Niti za cesto pometat niso dobri.
Stories never end.. ends are new beginninings..
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2012 at 09:46
prokleti mamilaši in klateži
MacGyver je zakon!
Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2012 at 10:18
Ne bom glasoval, ker se ne da glasovat za več zvrsti hkrati...
Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
AmaJezterHead View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AmaJezterHead Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2012 at 11:37
.Heavy.PA glam tut sam ga ni gor.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2012 at 13:44
Originally posted by mati zemlja mati zemlja wrote:

davoriiiin Hug  po moje si pa tilena (atheist) malo prehudo vzel :) se je le vživel v neko stanje (negativnost, ki jo je vnesla svart) in to izrazil na takšen način :) in se malo metaforično izrazil (dogodku primerno)...

make peace not war Nuke LOL ohhhhhhhhhhhh, spet me bodo tr00 bm teli ubit Confused Wacko spet moram it v bunker za par let Big%20smile 

edit:
se tudi strinjam s predhodnikoma, ma imamo lep primer, da tega ne razumejo vsi... če nisi z nami, si proti nam ! življenje je vojna !  khm

pa mi je všeč ta komad sam sm prow mogu aneEmbarrassed

taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
lord_morthron View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2012 at 13:50
Originally posted by Mitja M.J. Mitja M.J. wrote:

Gamroth je modro povedal.

Thrasherji, so se res (zanekrat)pokazali v manjšini. Kar mi nekako ni jasno, kr so ponavadi Thrash koncerti bolje obiskani od black pa death skupaj... Al se pa motim... Upam da me ne bo zdaj kdo vprašala iz kje meni to, kr se ne bom šel spominjat... Tak občutek sem pač dobil. Vedno se mi je zdelo, da je na thrasherjih večja gužva kot pri ostalih... Je pa res, da je anketa aktivna šele prvi dan, in da so lahko spremembe še nepričakovane... lahko se bo usul plaz gotičarjev (upam da ne izpade nevljudno ko jih tako pimenujem... ni moj namen)in pokosil vse ostale glasove... pustimo se presenetit

Po mojem je fora v tem, da sta thrash in heavy tolk osnovna metal žanra, da na te koncerte hodi večina metalcev, ne glede na to, katera podzvrst jim je dejansko najljubša.

Al pa thrasherji rajš nekje pijejo pir in ne jebejo te ankete pet posto. To bi bla tut možna razlaga.
Back to Top
mati zemlja View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2012 at 14:28

yordan:  !!!  LOL

ijoooooooooooooj, ku te bom premlatla*, k te srečam  !!!  
*ne, sej ne Embarrassed

~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Feb.2012 at 19:09
aaaaa... bitlsi... maj top of d pops komad je biu: http://www.youtube.com/watch?v=Nnpil_pRUiw
sm se zamisnla nad sabo... eh ja, puberteta pach...
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2012 at 13:06
Heavy Metal !!
http://myspace.com/tyr_84
Back to Top
khors View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote khors Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2012 at 13:40
Originally posted by AmaJezterHead AmaJezterHead wrote:

...PA glam tut sam ga ni gor.

pa punka tud ni gor:DD
Agencija za sramoto in slab vtis d.o.o.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.